Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Kemer’de 100. Yıl coşkusu

Kemer’de 100. Yıl coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı kutlamaları kapsamında Kemer’de büyük bir coşkuyla bayrak yürüyüşü ve konser düzenlendi. Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen bu etkinlikler, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer’de 100. Yıl coşkusu
KAYNAK: İHA

Kutlamalar, Kemer 1 girişinden başlayan ve 300 metrelik dev bir Türk bayrağı ile gerçekleştirilen etkileyici bir bayrak yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve diğer yerel yetkililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Bora Duran Konseri ile Coşku Doruğa Ulaştı
Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan yürüyüşün ardından, sanatçı Bora Duran’ın eşliğinde 100 kişilik Cumhuriyet Orkestrası konser verdi. Konser alanını dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak şarkılara eşlik etti.

Belediye Başkanı Topaloğlu’nun Konuşması
Belediye Başkanı Topaloğlu, konser sonrasında yaptığı konuşmada Cumhuriyet’in 100’ncü yılını Kemer’de büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyledi. Başkan Topaloğlu, “Kemer’de 2 yıl önce kimsenin elinde müzik aleti yoktu. Artık 100 kişilik bir orkestra oldu. Çocuklarımızla, Furkan hocayla ve velilerimizle gurur duyuyorum." dedi ve herkesi Haluk Levent konserine davet etti.

Başkan Topaloğlu, konser sonrasında orkestraya eşlik eden sanatçı Bora Duran ve Şef Furkan Üstündağ’a çiçek takdim etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeniden aynı ruhla Ordu 'da

Yeniden aynı ruhla Ordu 'da