Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Cumhuriyet Bayramı bir hafta kutlayacağız

Cumhuriyet Bayramı bir hafta kutlayacağız

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94’ncü yıl kutlamalarının bir haftayı yayılacağını ve kutlamaların Antalya’nın her köşesinde yapılacağını açıkladı. Karaloğlu, “Cumhuriyetin verdiği en büyük paye olan vatandaşlık unvanına sahip herkes, düzenleyeceğimiz programın sahibidir, davetlisidir”

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhuriyet Bayramı bir hafta kutlayacağız


 

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94’ncü yıl  kutlamalarının bir haftayı yayılacağını ve kutlamaların Antalya’nın her köşesinde yapılacağını açıkladı. Karaloğlu, “Cumhuriyetin verdiği en büyük paye olan vatandaşlık unvanına sahip herkes, düzenleyeceğimiz programın sahibidir, davetlisidir”


 

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yazılı bir açıklama ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94’ncü yıl dönümü kutlamalarının bir hafta yayılacağını, kutlamaların Antalya’nın her köşesinde yapılacağını bildirdi. “Tatlı bir telaşımız’ var diyen Karaloğlu, açıklamasında  “Cumhuriyetin verdiği en büyük paye olan vatandaşlık unvanına sahip herkes, düzenleyeceğimiz programın sahibidir, davetlisidir” görüşüne yer verdi..

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun yazılı açıklaması şöyle : “29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 94. yılını hep birliktekutlayacağız. Antalya Valiliği olarak, devlet töreni niteliği taşıyan kutlama programını biz gerçekleştireceğiz. Tatlı bir telaşımız var. Cumhuriyetin verdiği en büyük paye olan vatandaşlık unvanına sahip herkes, düzenleyeceğimiz programın sahibidir, davetlisidir.

CUMHURİYE HEPİMİZ İÇİN GURUR VERİCİDİR

Devlet programı dışında, belediyelerimizin, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın Cumhuriyet Bayramımızı özel programlarla kutladığını ve kutlamak istediğini biliyoruz. Cumhuriyetin geniş katılımlı sivil programlarla kutlanması, hepimiz için gurur vericidir. Cumhuriyet Bayramında Antalya’da görmeyi arzu ettiğimiz yegâne manzara budur. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet sınırlarında yer alan Antalya Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamaları; 28 Ekim’de Muratpaşa Belediyesi, 29 Ekim’de ise Antalya Büyükşehir Belediyesi organize edecektir. Elbette, Antalya’daki bütün Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları gibi, her iki organizasyon da herkese açıktır. Kamuoyuna yansıyan tartışmayı, daha iyisini yapmak için bir yarış olarak değerlendiriyoruz. Aksi davranışlar, ne Cumhuriyet ne de bayram ruhuyla bağdaşır.

KUTLAMALARIN MEYDANI, SOKAĞI CADDESİ YOKTUR

Önemle belirtmek isterim ki, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının meydanı, sokağı, caddesi yoktur. Bütün Antalya kutlama meydanıdır. Bu çerçevede, bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bir haftaya yayılacak ve Antalya’nın her köşesinde yapılacaktır. Bütün kurum ve kuruluşlar ayrım gözetmeden ay yıldızlı al bayrağın dalgalandığı bütün kutlamalara iştirak etmeli, destek vermelidir. Birlik ve beraberlik içerisinde, herkesin kutlamasını yapmasını, bayram coşkusunun her yere yayılmasını diliyorum. Bu vesileyle, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, yedi düvele karşı göğüs gererek bize bu günleri armağan eden kahraman ecdadımızı şükranla yâd ediyorum. Yaşasın Türkiye. Yaşasın Cumhuriyet”(Haber Merkezi)

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eğitim-İş 12 yaşında

Eğitim-İş 12 yaşında