Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan çiçeklerle karşılandı

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan çiçeklerle karşılandı

Burdur Valiliği'ne atanan Tülay Baydar Bilgihan, yeni görevine başladı. Burdur Valiliği'nde törenle karşılanan Vali Baydar Bilgihan'a iki öğrenci çiçek sundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan çiçeklerle karşılandı
KAYNAK: AA

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısıyken Burdur Valisi olarak atanan Tülay Baydar Bilgihan, görevine başladı. Burdur Valiliği'nde yapılan törenle karşılanan Vali Baydar Bilgihan'a Yörük kıyafeti giyen iki öğrenci çiçek verdi. Tören mangasını selamlayan Tülay Baydar Bilgihan, vali yardımcıları, kurum müdürleri ve amirleriyle tanıştıktan sonra göreve başlama defterini imzaladı.

CUMHURBAŞKANI'NA VE BAKAN'A TEŞEKKÜR 

Vali Tülay Baydar Bilgihan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya saygı ve şükranlarını sundu. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitleri ve ebediyete irtihal eden gazileri rahmet, minnet ve şükranla anan Baydar Bilgihan, Teke Yöresi'nin kadim ve güzel şehrine hizmet edecek olmanın onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

"Şehrimiz önceliğimizdir"

 "'Şehrimiz önceliğimizdir.' diyerek, Burdur'a, hizmet etme duygu ve anlayışı ile hareket edeceğiz" diyen Baydar Bilgihan, şunları kaydetti: "Bilgihan, devletin desteğine ve şefkatine ihtiyaç duyan ihtiyaç sahibi her bir vatandaşla daha çok bir araya geleceğini vurgulayarak, 'İlimizi Türkiye Yüzyılı'na yaraşır marka bir şehir yapabilmek amacıyla başta güvenlik ve asayişin sağlanmasından eğitimin güçlendirilmesine, kırsal kalkınmadan sosyal yardım ve desteğe, tarım ve sanayi hizmetlerinden ekonomik büyümeye, gençlik hizmetlerinden turizme, çevrenin ve doğanın korunmasından sürdürülebilir kalkınma ve ulaşım altyapılarına kadar halkımızın hayatını kolaylaştıracak projelerin yürütülmesinde ve yeni projelerin uygulamaya geçirilmesinde yoğun bir çaba içinde olacağız." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya Sahilleri Yerli ve Yabancı Tatilcilerle Doldu

Alanya Sahilleri Yerli ve Yabancı Tatilcilerle Doldu