Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem ATSO Başkanı Ali Bahar: Öncü Olmayı Taahhüt Ettik

ATSO Başkanı Ali Bahar: Öncü Olmayı Taahhüt Ettik

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, 2023 yılının son müşterek toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ATSO Başkanı Ali Bahar: Öncü Olmayı Taahhüt Ettik
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, 2023 yılının son müşterek toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahar, ATSO’nun sadece bekleneni değil, iş dünyasının öncüsü olmayı taahhüt ettiğini belirtti.

ATSO’nun Büyüme ve Gelişimi

ATSO, 141 yıldır var olan ve 62 bin üyesiyle günde 40 yeni kayıt yapan, Türkiye’nin en büyük dördüncü odasıdır. İstanbul’dan sonra, en fazla yabancı şirket kuruluşunun gerçekleştiği ikinci oda konumundadır. Yabancı şirket sayısı artarak 6 bin 166 olmuştur.

Antalya’nın Önemi ve ATSO’nun Rolü

Antalya, sadece bir şehir olmanın ötesinde, Türkiye’nin turizm ve tarım başkentidir. Aynı zamanda uluslararası alanda tanınmış ve ilgi gören bir destinasyondur. Antalya, ülkemizin cari açık ile mücadelesinin de tedavisi ve itici gücüdür.

ATSO’nun Çalışmaları ve Hedefleri

ATSO, yerel iş dünyasının sesini Ankara’da ve tüm Türkiye’de gür bir şekilde temsil etmek için büyük bir özveriyle çalışmaktadır. ATSO, her üyenin komitesini, komitesinde onu temsil eden üyesini ve komitesinin ne yaptığını bilmeli, izlemeli ve istediği zaman komiteye ulaşma, fikrini paylaşma imkanına sahip olmalıdır.A W101134 07

ATSO’nun Bölgesel Çalışmaları ve Aidat Tahsilatı

ATSO, bölgesel çalışmalar kapsamında ilçelerle buluşmalar gerçekleştirmektedir. Korkuteli, Elmalı ve Akseki’de gerçekleştirilen buluşmaların ardından, önümüzdeki günlerde Gazipaşa’da dördüncü buluşma gerçekleştirilecektir. Ayrıca, ATSO’nun aidat tahsilat miktarı, 2019 yılından itibaren ilk kez yüzde 60’a ulaşmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da soygun girişimi! 'Üzerimde bomba var' dedi kuyumcuyu daldı 

Adana'da soygun girişimi! 'Üzerimde bomba var' dedi kuyumcuyu daldı