Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Arslan yeniden başkan!

Arslan yeniden başkan!

Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası başkanlığına mevcut başkan Yasin Arslan seçildi. 560 ulaşım esnafının oy kullandığı seçimden 342 oy alan Yasin Arslan zaferle çıktı. Salih Sarıgül’ün 208 oy aldığı seçimde 10 oy da geçersiz sayıldı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arslan yeniden başkan!


Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası başkanlığına mevcut başkan Yasin Arslan seçildi. 560 ulaşım esnafının oy kullandığı seçimden 342 oy alan Yasin Arslan zaferle çıktı. Salih Sarıgül’ün 208 oy aldığı seçimde 10 oy da geçersiz sayıldı.


Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası’nda dün Akdeniz Sanayi Sitesi’nde yer alan Akdeniz Düğün Salonu’nda Olağanüstü Genel Kurul yapıldı. Mevcut Başkan Yasin Arslan ve Salih Sarıgül’ün yarıştığı seçimde 706 ulaşım esnafından 560’ı oy kullandı.  Yasin Arslan, rakibi Sarıgül’ün 208 oyuna karşılık 342 oy alarak yeniden Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın başkanlığına seçildi 10 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçimin kaybedeninin olmadığını söyleyen Arslan, “Seçim sonucu da göstermiştir ki esnaf 200 otobüsün alınmasına karşı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 200 otobüs alımını yeniden gözden geçireceğini düşünüyorum. Kendisi ile de görüşeceğiz. Her zaman çalışmaya hazırız. Büyükşehir Belediye Başkanı ile uzlaşamadığımız takdirde Ankara Genel Merkez Cumhurbaşkanımıza konuyu anlatacağız. Takdir onların” dedi.

200 OTOBÜS İSTEMİYORUZ!

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mevcut Başkanı Yasin Arslan, genel kurul öncesi ulaşım esnafına hitap etti. Arslan, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza iki tane başkan istifa etti gitti, ne yapmamız gerekiyor diye sorduk. Sen esnafına araç aldırmıyorsun. Araç aldırmadığın taktirde ben alırım ve Antalya’yı taşırım dedi. Bu noktada eski oda başkanlarıyla da görüştük. Bugün 200 araç alımıyla karşı karşıyayız. Böyle bir durumumuz var mı? Referandum sürecinde Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte gezdiğim için birçok esnaf tarafından eleştiri aldım. Başkanım ne dediyse yaptım. Zam konusunda da Allah razı olsun. Beklentilerimizin altında kaldı ama zammı aldık. Biz Büyükşehir Belediye Başkanımızı seviyoruz. Ama 200 araç istemiyoruz. Esnafım kabul ederse 200 aracı bende kabul ederim ama esnafımda kabul etmiyor” diye konuştu.

BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ KURACAĞIZ

Seçim öncesi konuşma yapan başkan adayı Salih Sarıgül de, mevcut oda başkanı Yasin Arslan ve yönetimini tutum ve davranışlarının yanlış olduğu gerekçesiyle eleştirdi. Sarıgül, “Ulaşımla alakalı diğer odalara baktığımızda esnafı huzurlu, mutlu hizmet binaları dahil ihtiyaçları tümü tamamlanmakta. Bizim odamıza bakıldığında zarar eden esnafı huzursuz mutsuz haline getirmişlerdir. Şimdiye kadar odanın bu şekilde yönettiğinden dolayı zararı kim gördü. Tabi ki otobüsçü esnafı olarak biz gördük. Benim kimseyle kavga etmek gibi bir niyetim yok. Oda yönetimi olarak üyelerimiz ile belediye arasında köprü görevi yapacağız. Otobüsçüler odasının kaydettiği saygınlığını tekrar kazanacağız. Zaman yola çıkma zamanıdır. Sizlerden 6 ay vize istiyoruz. Emin olun bu 6 ay içinde yeni bir sayfa açacağız” dedi. DENİZ TOPKAYA

 

YASİN ARSLAN YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Nuh Sonyüksek, Celal Öznaz, Ümit Akman, Adem Uçar, İsmail Tuzcu

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Ali Tepe, İsmail Şahin,  Ümit Kaya, Arif Bozak, Ömer Osman Demirkazan, Salih Uyar, Erdem İnce

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER              

İbrahim Duyan, Mustafa  Başpınar, Tuncay Kara

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Nurettin Tırak, Recep Kaçar, Salih Mahir Kaçar

SALİH SARIGÜL YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Osman Göster, Adem Can, Serdal Efe, Mustafa Karabulut, Osman Uç, Mehmet Halim Çalışır

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Abdullah Karagöz, Bayram Demirkazan, Gülgün Gököz, Musa Okur, Mehmet Sevinç, Mustafa Altun

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Hüseyin Ünsal, Hüseyin Kakız, Burhan Kaymaz

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Mithat Çetin, Veli Uğurcu, Tevfik Akgöl

DENİZ TOPKAYA 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yurdum insanı çözümü bulur !

Yurdum insanı çözümü bulur !