Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya'da Ani Nem Artışıyla Sıcaklık Rekorları Kırıldı

Antalya'da Ani Nem Artışıyla Sıcaklık Rekorları Kırıldı

Antalya'da yaşanan beklenmedik nem oranı artışı, hissedilen sıcaklıkları rekor seviyelere taşıdı. Özellikle Kurban Bayramı sürecinde, normalin üzerinde seyreden nem oranı, hava sıcaklıklarını yükseltti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Ani Nem Artışıyla Sıcaklık Rekorları Kırıldı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'da yaşanan beklenmedik nem oranı artışı, hissedilen sıcaklıkları rekor seviyelere taşıdı. Özellikle Kurban Bayramı sürecinde, normalin üzerinde seyreden nem oranı, hava sıcaklıklarını yükseltti. Antalya kent merkezindeki nem oranı yüzde 86'ya kadar çıkarken, meteoroloji verilerine göre 30 derece olarak ölçülen hava sıcaklığı, insanlar tarafından 36 derece olarak hissedildi.

Sıcaklıklar Sahilleri Doldurdu

Nem oranındaki ani artışın etkisiyle, sıcaktan bunalan Antalyalılar ve turistler serinlemek için sahillere akın etti. Deniz suyu sıcaklığı ise 29 derecede kalarak, tatilciler için ideal bir seviyede seyretti.

Kent Manzarası Bulutlar Arasında Kayboldu

Antalya'nın giriş noktası Kepez Seyir Terası'ndan kent manzarası, yoğun nem dolayısıyla bulutlar arasında zor seçilebildi. Konyaaltı sahilinde de benzer bir durum gözlendi. Beydağlar ise nem bulutlarıyla çevrili olarak siluet şeklinde belirdi.

Yüksek Nem, Asfaltlardan Buhar Yükseltti

Yüksek nem oranı, hava sıcaklığının asfalt yollardan yükselen sıcak buharla daha da hissedilir olmasına yol açtı. Meteorolojik ölçümlere göre hava sıcaklığı 30 dereceye kadar çıkarken, deniz suyu sıcaklığı 29 derecede sabit kaldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Husiler Kızıldeniz'de Yunan Gemisine Saldırı Görüntülerini Yayınladı

Husiler Kızıldeniz'de Yunan Gemisine Saldırı Görüntülerini Yayınladı