Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya Milli Eğitim Müdürü'nden Kemer Başkanı'na ziyaret

Antalya Milli Eğitim Müdürü'nden Kemer Başkanı'na ziyaret

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Kaygusuz'a ziyareti sırasında Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar da eşlik etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Milli Eğitim Müdürü'nden Kemer Başkanı'na ziyaret

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz'a çalışmalarında başarılar diledi.

Kaygusuz ise Belediye Başkanı Topaloğlu'nun eğitime yaptığı katkıları ve yapacağı projeleri takdirle karşıladıklarını belirterek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyarette, Kemer'de eğitim alanında yapılabilecek işbirlikleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Topaloğlu, eğitime verdiği önemi vurguladı

Başkan Topaloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, eğitime büyük önem verdiklerini ve bu alanda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Topaloğlu, "Eğitim, toplumun temeli ve geleceğidir. Biz de Kemer Belediyesi olarak, eğitime verdiğimiz destekleri her geçen gün artırıyoruz. İlçemizde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte çalışıyoruz. Bu ziyaretimiz de bu kapsamda gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Kaygusuz'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Kaygusuz, Kemer'in eğitim alanındaki başarısını takdir etti

İl Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz ise, Kemer'in eğitim alanındaki başarısını takdir ettiğini belirterek, "Kemer, eğitim alanında önemli bir potansiyele sahip. İlçemizde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu'nun desteği çok önemli. Kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Motorine 2 lira 23 kuruş zam geldi!

Motorine 2 lira 23 kuruş zam geldi!