Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Yıllık 22 Milyon Lira Tasarruf

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Yıllık 22 Milyon Lira Tasarruf

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kendi ürettiği çiçek ve bitkilerle yıllık 22 milyon lira tasarruf ediyor. Kent genelinde yaklaşık 3 milyon metrekare alanda peyzaj, bakım ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Yıllık 22 Milyon Lira Tasarruf
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Büyükşehir Belediyesinin Hurma Bitki Üretim Tesislerinde üretilen çiçek ve bitkiler, Antalya’nın cadde ve sokaklarını süslüyor. Tesislerde üretilen çiçek ve bitkilerle yılda 22 milyon lira tasarruf ediliyor.

Mevsimlik Çiçek Üretimleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Fide ve Fidanlıklar Şube Müdürlüğüne bağlı Hurma Bitki Üretim Tesisinde yazlık, kışlık ve ara dönem olmak üzere mevsimlik çiçek üretimleri gerçekleştiriliyor.AW066569_02

Yıllık 22 Milyon TL Tasarruf

Büyükşehir seralarında üretilen bu bitki ve çiçekler, Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğundaki cadde ve parkları süslüyor. Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan kavşak, bulvar, cadde ve meydanlardan oluşan 3 milyon metrekare alan en ekonomik şekilde güzelleştiriliyor.

Mevsimlik Bitkiler Toprakla Buluşuyor

Hurma Bitki Üretim Tesisinde kış mevsiminin yaklaşmasıyla mevsimlik çiçek üretimi sürüyor. Bir yanda üretilen mevsimlik bitki ve çiçekler toprakla buluşturuluyor. Antalya’nın ilçelerinde yer alan refüj ve kavşakları süsleyecek olan aslanağzı, menekşe, süs lahanası, alisyum türü çiçekler, kent estetiğine görsel güzellik katıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MÜSİAD Antalya'dan Antalyaspor'un yeni başkanını ziyaret etti

MÜSİAD Antalya'dan Antalyaspor'un yeni başkanını ziyaret etti