Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem AKP’de devir teslim

AKP’de devir teslim

AKK Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Antalya Kadın Kolları İl Başkanlığı’na atanan Tülay Beşkonak Özçay İl Başkanlığında gerçekleşen tören ile görevi eski Başkan Esra Özkoç ’tan devraldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
 AKP’de devir teslim

 

 

AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Antalya Kadın Kolları İl Başkanlığı’na atanan Tülay Beşkonak Özçay İl Başkanlığında gerçekleşen tören ile görevi eski Başkan Esra Özkoç ’tan devraldı.

 

AKP İl Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, devir teslim töreninde şunları söyledi:  “ Esra Özkoç başkanımız dört yıl boyunca sürdürdüğü başkanlık ile gönüllerimizin başkanı olmuştur. Başkanlığı süresince Antalya’da birçok önemli seçim atlattık ve başarıya ulaştık. Bu tecrübesinden her zaman istifade edeceğimiz başkanımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde önemli bir 2019 seçim süreci var bunun için kadın kolları olarak hız kesmeden çalışmalarımıza başladık. Partimizin değişik kademelerinde görev yaptım. Kuruluşundan bu yana, başta, Kadın Kolları teşkilat başkanı, il ana kademe yönetim kurulu üyesi olarak çeşitli görevler aldım. Genel Merkezimizin kararı ile partimizin en büyük gurur kaynağı olan il kadın kolları başkanlığı yapacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Bunun için üstlendiğimiz bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım, bu sadece görev değişikliği değil, büyük bir sorumluluktur. Hızlı bir şekilde kongrelerimizi tamamlayarak Antalyamız için şehrimizin kadınları için onların en iyi temsili için çalışmaya devam edeceğiz” (Haber Merkezi)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özlemle saygıyla

Özlemle saygıyla