Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Ordu Altınordu'da icradan satılık 147 m² dubleks daire

Ordu Altınordu'da icradan satılık 147 m² dubleks daire

Ordu Altınordu'da icradan satılık 147 m² dubleks daire için haberimizi okumaya devam edin…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ordu Altınordu'da icradan satılık 147 m² dubleks daire
KAYNAK: ilangov.tr

Ordu Altınordu'da 147 m² dubleks daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/177 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
İİK 127 maddesi gereğince, iş bu satış ilanının tapuda adresi bulunamayan ve adli tebligatı iade olan diğer ilgililer hakkında da tebligat yerine kaim olmasına, bu hususun ilana ve gazete ilanına şerh edilmesine karar verildi
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Ordu İl, Altınordu İlçe, BUCAK Mahalle/Köy, evliya yanı Mevkii, 900 Ada, 6 Parsel, Tapu kaydına göre satışı istenen taşınmazın Ordu İli Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 900 ada 6 numaralı parselde kayıtlı olan 147,49 m² yüzölçümlü " 5 Katlı Betonarme Apartman ve Arsası" vasfında olduğu, kat mülkiyeti tesisli olduğu ve tesisli kat mülkiyetine göre 3.kat + çekme kat 5 nolu bağımsız bölümün 240/699 arsa paylı "Dubleks Mesken" vasfında olduğu tespit edilmiştir. Bağımsız bölümünün 1/1 yani tam hisse oranında borçlu E*** A****'ya ait olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın ve üzerindeki yapının Bucak Mahallesi 400.Sokak Ömür Gül Apartmanı No:10 Altınordu/ORDU adresinde bulunduğu tespit edilmiştir. Arazinin topoğrafik yapısının meyilli olduğu, belediye imar planı içinde blok yapı nizamında 3 katlı konut alanında olduğu, belediyenin hizmetlerinden yararlandığı, alt yapısının tam olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın 400.Sokak üzerinde olduğu, kuzeydoğusunda Süleyman Felek Caddesi ile Zübeyde Hanım Caddesinin kesiştiği yer olan Köprübaşı Meydanına 850 metre, batısında bulunan Eğitim Araştırma Hastanesine 100 metre, kuzeydoğusunda bulunan Altınordu Belediyesine 1.000 metre, Bucak Kapalı Pazarına 375 metre, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine 550 metre, kuzeydoğusundan geçen Zübeyde Hanım Caddesine 825 metre, Atatürk Bulvarına 1.100 metre, güneydoğusunda bulunan Ordu Devlet Hastanesine 1.100 metre, kuzeyinde bulunan şehir merkezine 1.100 metre mesafede olduğu tespit edilmiştir. Ulaşımının rahat ve kolay olduğu, il merkezine, kamu kurum ve kuruluşlarına, alışveriş merkezleri ile merkezdeki bankalara uzak sayılabilecek yerde olduğu tespit edilmiştir. Çevresi özellikle konut alanı olarak gelişmiş olduğu tespit edilmiştir.
Bağımsız bölümün bulunduğu binanın bodrum kat + zemin kat + iki normal kat + dubleks kat olmak üzere toplam 6 katlı bina olduğu, girişin demir doğramadan imal cam göbekli kapı ile yapıldığı, merdivenin mozaik kaplama ve demir korkuluklu olduğu, merdivenkovasının sıvalı ve boyalı olduğu, binanın dış cephesinin sıvalı ve boyalı olduğu, çatısının yapılı olduğu, asansörü olmayan binanın doğalgaz ısıtma sistemli olduğu tespit edilmiştir. Bağımsız bölümün çelik kapı girişli olduğu, dubleks olduğu ve mesken olarak kullanıldığı, antre, hol, mutfak, salon, iki oda, dubleks kata çıkış merdiveni, banyo ve tuvalet ile balkondan ibaret olduğu, dubleks katın; üç oda, banyo ile teras balkondan ibaret olduğu, antre, hol, salon ve odaların laminant kaplama olduğu, mutfağın; mermerit tezgahlı, alt-üst dolaplı ve seramik alınlıklı olduğu, balkonun; plastik doğramadan imal kapı girişli, seramik kaplama ve parapet üzeri alüminyum korkuluklu olduğu, teras balkonun; plastik doğramadan imal kapı girişli, seramik kaplama, parapet üzeri alüminyum korkuluklu ve cam balkon şeklinde olduğu, banyonun; klozetli, hilton lavabolu, cam kabinli, taban ve duvarlarının tamamının seramik kaplama olduğu, dubleks kat banyonun; klozetli, lavabolu, duş bataryalı, taban ve duvarlarının tamamının seramik kaplama olduğu, pencerelerin plastik doğramadan imal olduğu, iç kapıların cam göbekli ahşap üzeri yağlı boyalı kapı olduğu, içinin sıvalı ve boyalı olduğu, doğalgaz ısıtma sistemli olduğu, bağımsız bölümün toplam inşaat alanının 240 m² ve 3.Sınıf B grubu yapılardan olduğu tespit edilmiştir. Bucak Mahallesi 400.Sokak Ömür Gül Apartmanı No:10 Altınordu/ Ordu adresindedir.
Adresi : Bucak Mahallesi 400.Sokak Ömür Gül Apartmanı No:10 Altınordu/ ORDU
Ana Taşınmaz Yüzölçümü : 147,49 m2
Arsa Payı : 240/699
Hissesi: 1/1
İmar Durumu:1/1000 ölçekli uygulama imar planında olup blok nizam-3 katlı konut alanında kalmaktadır. Belediye kayıtlarında inşaat ruhsatına rastlanılmamıştır.
Kıymeti : 3.319.376,79 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: Diğer : yönetim planı:18/04/2016

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hititlerin tuz mağarası KOAH ve astım hastalarına umut oldu

Hititlerin tuz mağarası KOAH ve astım hastalarına umut oldu