Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Ankara Etimesgut'ta mahkemeden satılık 2+1 daire

Ankara Etimesgut'ta mahkemeden satılık 2+1 daire

Ankara Etimesgut'ta mahkemeden satılık 2+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Etimesgut'ta mahkemeden satılık 2+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Ankara Etimesgut'ta 1+1 daire mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/34 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :

Ankara İl, Etimesgut İlçe, İSTASYON Mahalle/Köy, 45851 Ada, 11 Parsel, 18 Nolu Bağımsız Bölüm Ana Taşınmaz: Değer takdirine konu bağımsız bölümün yer aldığı 65 kapı no.lu Balcı Apartmanı; Ana taşınmaza ulaşım Ulubatlı Hasan Caddesi üzerinden sağlanmaktadır. Hikmet Özer Caddesine yaklaşık 120 metre, Etimesgut Belediyesine 700 metre mesafede kalmaktadır. Bodrum+Zemin+5 normal kat+Ç.A kattan oluşmaktadır. Bina dış cephesi mantolamalı ve dış cephe boyalıdır. Bina giriş kapısı Alüminyum doğramalıdır. Bina giriş zemini ve merdivenler mozaik yapılıdır. Binada Asansör bulunmaktadır. Binada 19 adet Mesken nitelikli bağımsız bölüm bulunduğu tespit edilmiştir. Belediye ve kamunun tüm hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Yaklaşık 17 yıllık bina olduğu tespit edilmiştir. 18 Bağımsız Bölüm No.lu Daire: Değer takdirine konu daire 5. Katta yer almakta olup kuzey ve batı cephelidir. Daire; giriş holü-koridor+salon+2 oda+mutfak+banyo+Wc+1 adet balkondan oluşmaktadır. Daire giriş kapısı çelik, iç kapılar ahşap pres, pencereler PVC doğramalıdır. Antre, mutfak ve balkon zeminleri seramik, salon zemini masif ahşap, odaların ise marley yapılıdır. Duvarlar sıva üzeri boyalı, tavanlar boyalı ve kartonpiyer yapılıdır. Mutfakta; tezgahı mermer, laminat kapaklı alt ve üst dolaplar bulunmaktadır. Banyoda; zemin ve duvarlar seramik yapılı olup, lavabo, klozet ve duş-kabinlidir. WC' de zemin ve duvarlar seramik yapılı olup, hela taşlı ve lavaboludur. Dairenin ısınma sistemi doğalgaz kombilidir. Daire kullanım alanının net balkon alanı dahil yaklaşık 76 m2 olduğu tespit edilmiştir.

Adresi : İstasyon Mahallesi, 45851 Ada 11 Parsel18 nolu bağımsız bölüm. Etimesgut / Ankara
Yüzölçümü : 76 m2
Arsa Payı : 46/1038
İmar Durumu : Konut Alanı olarak ayrıldığı, Bina Derinliği-25.00 m. Ve saçak seviyesinin Hmax-18.50 m (6 kat) olacak şekilde ikili blok nizamda yapılaşma koşulunun bulunduğu
Kıymeti : 1.500.000,00 TL
KDV Oranı : %1
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik’te Seyir Halindeki Otobüs Yangını Panik Yarattı

Serik’te Seyir Halindeki Otobüs Yangını Panik Yarattı