Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Amasya Merkez'de icradan satılık 3+1 daire

Amasya Merkez'de icradan satılık 3+1 daire

Amasya Merkez'de icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Amasya Merkez'de icradan satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Amasya Merkez'de 3+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2018/1762 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri :Amasya İl, Merkez İlçe, HIZIRPAŞA Mahalle/Köy, 1743 Ada, 4 Parsel, 3. kat 14 bb tam hisseli Nolu Bağımsız Bölüm Mesken nitelikli 16.05.2024 tarihli bilirkişi raporunda:Taşınmazın yer aldığı bina; projesinde ve mahallinde bodrum kat + zemin kat + 3 normal kattan ve toplam 5 kattan oluşmaktadır. Taşınmazın yer aldığı binanın; bodrum katında binaya ait ortak alanlar, 1 adet mesken, 2 adet dükkan ve bina girişi, zemin katında 4 adet mesken, diğer normal katların her birinde 4'er adet olmak üzere, toplam 19 adet bağımsız bölüm içermektedir.Dış cephesi dış cephe malzemesi ile boyalıdır.Binada asansör tesisatı bulunmaktadır.Açık otopark mevcuttur.Bina doğalgaz kombi ile ısınmaktadır.Ana giriş kapısı alüminyum doğrama camlı kapıdır. Taşınmazın yer aldığı bina 2013 yılında inşaatına başlanmış olup, ~11 yaşındadır. BAĞIMSIZ BÖLÜM ÖZELLİKLERİ ;Taşınmaz güney ve doğu olmak üzere iki cephelidir.Taşınmaz mahalline göre; salon, mutfak, antre, hol, 3 adet oda, banyo + wc, 1 adet wc ve 3 adet balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Mimari projesi ile uyumludur.Taşınmazın zemin döşemeleri laminant parke, duvarları plastik boyalı, ıslak zeminler seramik, duvarlar fayans kapılı, tavanlar boyalı ve kartonpiyerli, iç kapıları Amerikan Panel kapı, pencere doğramaları PVC, dış kapısı ise çelik kapıdır.Taşınmaz keşif anında doludur. Mesken olarak kullanılmaktadır.

Adresi : Amasya İli Merkez İlçesi Akbilek Mah. Kamelya Sokak, Şehit Gültekin Tırpan Apartmanı No: 6 Daire 14Amasya Merkez

Yüzölçümü : 1.362,08 m2

Arsa Payı : 12/222

İmar Durumu : Amasya Belediyesi İmar Arşivi dosyasında yer alan imar bilgilerine göre1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında Konut alanında kalmakta olup; inşaat nizamı Ayrık nizam, TAKS: 0,30, KAKS (E): 1,50, 5 Kat, Ön Bahçe:5m, Yan Bahçe: 3m olacak şekilde yapılaşmaya uygun olduğu bilgisi edinilmiştir. Parselasyon planı ve imar durumunun aynısıdır.Detaylı bilgisi satış ilanında ve bilirkişi raporunda mevcuttur.

Kıymeti : 3.200.000,00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Karabağlar'da icradan satılık 3+1 95 m² daire

İzmir Karabağlar'da icradan satılık 3+1 95 m² daire