Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Yatırım devi Türkiye'de halka arz ediliyor

Yatırım devi Türkiye'de halka arz ediliyor

Marbaş Menkul Değerler, Borsa İstanbul'da halka arz için başvuruda bulundu. Şirket, Sermaye Piyasa Kurulu'na başvurarak halka açılma sürecine adım attı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yatırım devi Türkiye'de halka arz ediliyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Borsa İstanbul'da bir şirket daha halka arz etme hazırlıklarına başlıyor. Türkiye'nin önde gelen yatırım şirketlerinden Gedik Yatırım'ın iştiraki olan Marbaş Menkul Değerler A.Ş., halka arz sürecini başlatmak amacıyla Sermaye Piyasa Kurulu'na (SPK) başvuruda bulundu.

Şirket, halka arzda 20.000.000 TL değerindeki paylarını bireysel yatırımcılara eşit şekilde dağıtacak. Halka açıklık oranı ise yüzde 33,33 olarak belirlendi.

BIST kodu #MRBAS olarak belirlenen şirketin halka arz fiyatı henüz belirlenmemiş durumda. Gedik Yatırım liderliğindeki konsorsiyum, halka arz sürecini T1-T2 bakiye kullanımına izin vererek yürütecek.

Şirket, Borsa İstanbul'un "Yıldız Pazar"ında işlem görecek ve talep toplama sürecinin önümüzdeki yılın ilk yarısında gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Marbaş Menkul Değerler'in talep toplama tarihleri, SPK'nın onayının ardından netlik kazanacak.

Halka arzda hangi bankalardan talep toplandığı ve tahmini lot miktarı, onaylı izahnamenin yayınlanmasının ardından ortaya çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Benzine büyük zam! 81 ilde tarife değişti

Benzine büyük zam! 81 ilde tarife değişti