Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi MANAVGAT ÖĞRENCİ ŞEHRİ OLACAK

MANAVGAT ÖĞRENCİ ŞEHRİ OLACAK

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat Üniversitesini kuracaklarını belirterek “10 yılda 25 bin öğrenci hedefiyle Manavgat, turizm kenti olmanın yanında artık bir öğrenci şehri de olacaktır” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MANAVGAT ÖĞRENCİ ŞEHRİ OLACAK

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 9 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi projelerini açıklamaya devam ediyor.  Seçimlerde ekip olarak mavi listelerde olacaklarını kaydeden Başkan Güngör,  mavi listelerde Oda üyelerinin oylarına talip olduklarını söyledi.

Hazırladıkları projeler ile Manavgat ekonomisine değer katmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Güngör, “Manavgat Üniversitesi kurulması çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edeceğiz. 10 yılda 25 bin öğrenci hedefiyle Manavgat, turizm kenti olmanın yanında artık bir öğrenci şehri de olacaktır. Manavgat’ta üniversite kurulmasıyla şehrin kültürel dokusunda sağlayacağı dönüşümün yanı sıra ekonomiye de katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Başkan Güngör, “ekonomisi çeşitlenmiş, yaşam kalitesi yükselmiş, mutlu bir Manavgat için birlikteyiz” dedi. HABER MERKEZİ

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ortalık savaş alanına döndü: 9 yaralı

Ortalık savaş alanına döndü: 9 yaralı