Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Sıfır faizli kredi tutarı güncellendi: Kimler faydalanabiliyor?

Sıfır faizli kredi tutarı güncellendi: Kimler faydalanabiliyor?

Bankalar, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için öne çıkan eğitim ve sağlık alanlarına yönelik sıfır faizli kredi kampanyaları başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sıfır faizli kredi tutarı güncellendi: Kimler faydalanabiliyor?
KAYNAK: Haber Merkezi

Son dönemde acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için bankalar sıfır faizli kredi kampanyalarını devreye aldı. Özellikle eğitim, sağlık ve ani giderler için öne çıkan bu kredi seçenekleri, birçok bankada farklı koşullarla sunuluyor. İhtiyaç sahiplerine sağlanan bu fırsatla, bütçeyi rahatlatacak faizsiz kredi tutarları güncellendi ve geniş kitlelere hitap etmeye başladı.

Sıfır faizli krediler hangi bankalarda geçerli?

Tüketiciler, bankaların sunduğu sıfır faizli kredi ve taksitli nakit avans fırsatları ile acil ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. 50 bin liraya kadar faizsiz kredi imkânı sunan bankalar, farklı koşullarda bu fırsatı tüketicilere ulaştırıyor. Ancak bu kampanyalardan yararlanmak için bazı şartlar bulunuyor.

TEB sıfır faizli kredi kampanyası

TEB, sıfır faizli 25 bin lira kredi ve taksitli nakit avans imkânı sunuyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen yeni müşteriler, kredi notunun yüksek olması ve dijital kanalları kullanarak başvuru yapmaları gerekiyor. Kampanya, yüzde sıfır faiz oranı ile 6 ay vadeli olarak sunuluyor ve 31 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli.

QNB Finansbank’ın faizsiz kredi fırsatı

QNB Finansbank, yeni müşterilerine özel sunduğu kampanya kapsamında, 6 ay vadeyle 20 bin lira sıfır faizli kredi imkânı sağlıyor. Ayrıca QNB Mobil uygulaması üzerinden 25 bin liraya kadar faizsiz taksitli nakit avans seçeneği de sunuluyor. Bu kampanya da 31 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli.

Garanti BBVA’nın sıfır faizli kredi koşulları

Garanti BBVA, 6 ay vadeyle 20 bin lira sıfır faizli kredi fırsatı sunuyor. Bununla birlikte 25 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans imkânı da yeni müşterilere sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak için bireysel kredi kartı başvurusunun onaylanması gerekiyor ve 15 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli.

Akbank’tan yeni müşterilere özel kredi imkânı

Akbank, ilk kez müşterisi olanlara özel sunduğu kampanya kapsamında, 6 ay vadeli 20 bin lira sıfır faizli kredi sunuyor. Ayrıca, sıfır faizli ve 3 ay vadeli 25 bin liraya kadar taksitli avans imkânı da mevcut. Kampanya, 31 Ekim 2024 tarihine kadar devam ediyor.

DenizBank sıfır faizli kredi fırsatı

DenizBank, yeni müşterilerine özel, 6 ay vadeli ve sıfır faizli 10 bin lira kredi sunuyor. Bu kampanya, yalnızca ilk kez banka müşterisi olanlara ve kredi başvurusu yapanlara 1 ay süreyle geçerli. Kampanya, 31 Ekim 2024 tarihine kadar devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'li Asu Kaya'dan Durbay'a destek: Kadın belediye başkanlarımızın yanındayız

CHP'li Asu Kaya'dan Durbay'a destek: Kadın belediye başkanlarımızın yanındayız