Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi “Gün, birlik günüdür”

“Gün, birlik günüdür”

Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu adına yazılı basın açıklaması yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, “Gün birlik ve beraberliğimizi koruma günüdür. Gün açılım, çözüm diye diye terör örgütleriyle birlik olanları

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Gün, birlik günüdür”

 

Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu adına yazılı basın açıklaması yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, “Gün birlik ve beraberliğimizi koruma günüdür. Gün açılım, çözüm diye diye terör örgütleriyle birlik olanları halkımıza anlatma günüdür” dedi. Platform bugün saat 18.00’de Saat Kulesi önünde basın açıklaması yapacak.

Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu bugün basın açıklaması yapacak. Terör olaylarına ilişkin değerlendirme yapacak olan platform adına yazılı basın açıklaması yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

İşte o açıklama: “Hakkâri İlimizin, Çukurca İlçesi, Dağlıca kesiminde terör örgütü KCK/PKK Mehmetçiğimize yönelik hain saldırı gerçekleştirmiştir. Çok sayıda şehidimiz ve yaralımız olduğu görülmektedir. Ulusumuza baş sağlığı ve yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar dileriz.

Sorumluları; Habur’da, Oslo’da ve Dolmabahçe’de açılım, çözüm adı altında birlik olanlardır.

Yurdumuzun bütünlüğünün, Ulusumuzun birliğinin parçalanma noktasına getirildiğini artık açıkça herkes görmeli ve Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmalıdır.

Bu nedenle: Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu olarak 8 Eylül 2015 Salı günü (bugün) saat 18.00’da Saat Kulesi önünde basın açıklaması yapılacaktır. Gün birlik ve beraberliğimizi koruma günüdür. Gün açılım, çözüm diye diye terör örgütleriyle birlik olanları halkımıza anlatma günüdür.

Başta Antalya halkı olmak üzere tüm kurumlarımızı basın açıklamamıza katılmaya çağırıyoruz.

Basın açıklamamızda Türk bayrakları, Atatürk bayrakları dışında, hiçbir kurumun pankartı, flaması, bayrağı açılmayacaktır. Göstereceğiniz anlayıştan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.”

Haber Merkezi

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP ‘ye bomba ihbarı

AKP ‘ye bomba ihbarı