Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim Yeni eğitim döneminde uygulanacak yasaklar neler?

Yeni eğitim döneminde uygulanacak yasaklar neler?

Okullar 9 Eylül'de açılıyor. Öğrenci ve öğretmenler 2 hafta sonra ders başı yapacak. Yeni eğitim döneminde uygulanacak yasaklar ve düzenlemeler haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeni eğitim döneminde uygulanacak yasaklar neler?
KAYNAK: Haber Merkezi

Okulların 9 Eylül'de açılmasıyla birlikte öğrenciler ve öğretmenler, 2 hafta sonra derslere başlayacak. Yeni eğitim öğretim dönemi, heyecanla beklenen bir süreç olmasının yanı sıra bazı kurallarla da karşımıza çıkıyor.

Cep Telefonu Kullanımı Yasaklanacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeye göre, yeni dönemde de geçtiğimiz yıllarda uygulanan cep telefonu yasağı devam edecek. Öğrencilerin sınıf içinde cep telefonu bulundurmamaları ve dersler sırasında telefon kullanmamaları gerekecek.

Sosyal Medya Kullanımı Kısıtlanacak

Ödev ya da benzeri çalışmalarda, öğrencilerin sosyal medya uygulamalarını kullanmalarından kaçınılacak. Bu konuda öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmeler yapılacak ve dikkat çekilecek.

Öğrencilerden Telefonlarını Öğretmenlere Teslim Etme Uygulaması Devam Edecek

Geçtiğimiz yıllarda başlatılan uygulamaya göre, öğrenciler derse girmeden cep telefonlarını öğretmenlerine teslim edecekler. Bu sayede derslerin daha verimli geçmesi amaçlanıyor. Öğretmenler de bu uygulamaya öğrencilere kötü örnek olmamak adına sınıfa telefonla girmeyerek destek verecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da yaralı karaca ve leylekler tedavi edilip doğaya bırakıldı

Hatay'da yaralı karaca ve leylekler tedavi edilip doğaya bırakıldı