Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim Akdeniz’de KPSS heyecanı

Akdeniz’de KPSS heyecanı

Antalya’da KPSS'de alışılmış manzaralar yaşanmaya devam etti. Bazı adaylar sınava son dakikalarda yetişirken, bazı adaylar da sınav yerini karıştırarak yanlış salona geldi. Küpesini çıkarmayı unutan adaylar ise kapı önlerinde bekleyen yakınlarına koştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akdeniz’de KPSS heyecanı

  Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek oturumu için Antalya’da Akdeniz Üniversitesi’ndeki fakültelerde sınava girecek olan adaylar yoğunluk oluşturdu. Üniversite içerisinde görev alan Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri yoğunluk yaşanmaması için çaba gösterdi. Adaylar saat 10.15’te başlayacak sınav için kuyruğa girmeye başladı. Saatler 10.00’a yaklaştığında ise sınav binaları önünde adeta koşu yarışlarına benzer görüntüler yaşandı. Bazı adaylar geç kalmamak için koşarak soluk soluğa sınav giriş kapılarına geldi. Sınav yerine yanlış gelen bazı adaylar, yetkililerin uyarısıyla giriş yerlerine yönlendirildi. Küpesini çıkarmayı unutan adaylar ise kapı önlerinde bekleyen yakınlarına koştu.

 

 

Eşini sınava getiren Fatih Ak, “Eşim ikinci kez giriyor. Herkese başarılar diliyorum, hayırlısı neyse o olsun. İlk sınav duyduğum kadarı ile biraz zordu. Daha iyi hazırlandılar. Herkes için fırsat olmuştur diye düşünüyorum. Biraz bu sınav daha sakin rahat gibi geldi” dedi.

İHA





Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İki kanseri de alt etti

İki kanseri de alt etti