Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Ankara-Bolu Sınırındaki Orman Yangını: Şüpheli Tutuklandı

Ankara-Bolu Sınırındaki Orman Yangını: Şüpheli Tutuklandı

Kızılcahamam ve Gerede arasında çıkan orman yangınıyla ilgili gözaltına alınan İ.G. "taksirle orman yangınına neden olma" suçundan tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara-Bolu Sınırındaki Orman Yangını: Şüpheli Tutuklandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi ile Bolu'nun Gerede ilçesi arasında bulunan ormanlık alanda, 21 Ağustos'ta başlayan bir orman yangını, kısa sürede geniş bir alana yayıldı. 

Yangının çıkış noktası olarak belirtilen otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle ormanlık alanlara sıçradı ve büyük hasara yol açtı.

Şüphelinin Gözaltına Alındı

Yangınla ilgili olarak başlatılan soruşturmada, Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan incelemeler sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli, adliyeye getirildi ve sorgulamanın ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Tutuklama Kararı verildi

Şüpheli İ.G., "taksirle orman yangınına neden olma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan şüphelinin yangının çıkışına nasıl neden olduğu ve diğer detaylar üzerinde çalışmalar devam ediyor.

tedbirler alınmaya devam ediliyor

Yangının neden olduğu büyük zararın yanı sıra, olayın ardından yerel yetkililer yangınla ilgili daha geniş bir soruşturma başlattı. Yangın bölgesinde hasar tespiti yapılırken, kontrol altına alınan arazide önleyici tedbirler alınmaya devam ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zaman Varken Yasayı Geri Çekin! Sokak Hayvanlarının Toplanmasına Tepki

Zaman Varken Yasayı Geri Çekin! Sokak Hayvanlarının Toplanmasına Tepki