Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Rodos'taki yangın devam ederken Korfu Adası da tehlikede! Şüpheler kundaklama yönünde...

Rodos'taki yangın devam ederken Korfu Adası da tehlikede! Şüpheler kundaklama yönünde...

Yunanistan'daki Rodos Adası'nda yangın 7. gününde devam ederken Korfu Adası'na da yangın sıçradı. Adada şimdiye kadar 2 bin 466 kişi tahliye edildi.  

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Rodos Adası yangında 7. güne girerken Korfu Adası'na da sıçradı. Yangının Korfu Adası'na sıçraması üzerine çok sayıda tahliyeler gerçekleştiriliyor. Turistler, bavullarıyla havalimanı ve sahillere ulaşmaya çalıştı. Sahillere akın eden turistlerse deniz yoluyla kurtarılmayı bekledi.

AW941550_02

Korfu Belediye Başkanı Giorgos Mahimaris, yangının kundaklama sonucu çıktığını tahmin ettiğini belirtti. Tahliye edilen vatandaşların ise güvenli alanlara taşıdıkları belirtilirken soruşturma için itfaicilerin yangını söndürmesi bekleniyor. Korfu Belediye Başkanı Mahimaris, “Zor bir durum. Yangın Megulas bölgesinde ilk evlere ulaştı" dedi.

AW941550_04

"Durum okadar da kötü değil"

Başkan Giorgos Mahimaris, yangının kundaklama sonucu çıktığını ifade ederek, bölgede bulunanların güvenli alanlara tahliye edildiğini söyledi. Açıklamalarda bulunan Yunanistan Turizm  Bakanı ise havalimanının herhangi bir zarar görmediğini, uçak seferlerinin yapılabileceğini Korfu’daki durumun o kadar kötü olmadığını aktardı.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEMUR-SEN Genel Başkanı Yalçın, 2 yıllık süreçte toplamda yüzde 110'luk bir maaş artışı teklifi sunduklarını duyurdu

MEMUR-SEN Genel Başkanı Yalçın, 2 yıllık süreçte toplamda yüzde 110'luk bir maaş artışı teklifi sunduklarını duyurdu