Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Okul müdürü tahliye edildi mi?

Otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Okul müdürü tahliye edildi mi?

Mersin'de otobüste yaşlı çiftin darp edilmesi olayına ilişkin dava, Mersin 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Okul müdürü tahliye edildi mi?
KAYNAK: İHA

Mersin'de 15 Aralık 2023 tarihinde otobüste yaşlı çiftin darp edilmesi olayına ilişkin dava, Mersin 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat, duruşmaya katılmadı; ancak tarafların avukatları hazır bulundu.

Tutuklu Sanık Tutukluluğunun Devamını İstedi

Tutuklu sanıklardan İsmet T., duruşmaya Ses ve Görüntü Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. İsmet T, hakim tarafından kendisine yöneltilen sorulara cevap verirken, 'Kendini savunamıyor kısmı ile alakalı olarak şunu söyleyebilirim. Otobüste o kadar küfür ediyordu ki eşi ağzını kapatıyordu. İlk küfürü de kendisi etti. Rapor gerçekleri yansıtmamaktadır. Raporu kabul etmiyorum.' şeklinde konuştu. Ayrıca, 'Ramazan Polat'tan, oğlunun da asker olduğunu dile getirerek, hakaret ve tehdit içerikli ifadeleri nedeniyle şikayetçiyim.' dedi ve tahliye talebinde bulundu.

Otobüste Yaşlı Çifti Dövmüştü! Okul Müdürü Tahliye Edildi Mi (2)

Avukatlar İddiaları Cevapladı

İsmet T'nin avukatı Tolga Turna, adli tıp raporunu kabul etmediklerini belirtti ve kesin delil olarak kamera kayıtlarının kullanılması gerektiğini vurguladı. Ramazan Polat'ın küfür ettiğini ve A.O.T'ye vurduğunu iddia etti.

Polat'ın Avukatı Savunma Yaptı

Ramazan Polat'ın avukatı Hasan Hüseyin Öztürk ise müvekkilinin konuşma zorluğu yaşadığını belirterek, suçun canavarca hisle işlenmiş olduğunu savundu.

Tutukluluk Kararı Verildi

Mahkeme heyeti, İsmet T'nin tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı erteledi. Bu kararın ardından Ramazan Polat ve Hamdiye Polat'a yönelik zorla getirme emri çıkarıldı.

Ne Olmuştu?

Olay, 15 Aralık 2023'te Mersin'in Toroslar ilçesinde meydana geldi. Müdür İsmet T. ve oğlu A.O.T., Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat ile tartıştıktan sonra saldırmıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından İsmet T. tutuklanmış, oğlu ise daha sonra gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Moskova'daki Ter*r Saldırısını Gerçekleştirenlerin Fotoğrafları Yayınlandı!

Moskova'daki Ter*r Saldırısını Gerçekleştirenlerin Fotoğrafları Yayınlandı!