Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Narkogüç-36 operasyonlarında 13 şüpheli yakalandı

Narkogüç-36 operasyonlarında 13 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen Narkogüç-36 operasyonları kapsamında İstanbul, Van, Diyarbakır, Adana, Hakkari, Bitlis ve Bingöl illerinde uyuşturucu imalatı yapan ve satan 13 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narkogüç-36 operasyonlarında 13 şüpheli yakalandı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen Narkogüç-36 operasyonları kapsamında İstanbul, Van, Diyarbakır, Adana, Hakkari, Bitlis ve Bingöl illerinde uyuşturucu imalatı yapan ve satan 13 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonlarda toplamda 2 ton 350 kilogram uyuşturucu madde ve 11 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiğini belirtti.

Bakan Yerlikaya'nın açıklamalarına göre, İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 468 kilogram 450 gram sıvı metamfetamin, 6 kilogram 200 gram kristal metamfetamin ele geçirilirken, 3 zehir taciri şüpheli şahıs yakalandı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı operasyonunda ise 17 kilogram skunk ele geçirildi ve 1 zehir taciri şüpheli şahıs yakalandı.

Van'da yapılan operasyonda 1 ton 150 kilogram esrar ele geçirilirken, Diyarbakır, Adana, Mardin, Hakkari, Bitlis ve Bingöl illerinde de çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve çok sayıda zehir taciri şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik ederken, "Halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rıza Çalımbay iki oyuncu hakkında kararını verdi

Rıza Çalımbay iki oyuncu hakkında kararını verdi