Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İzmir'de 18 Günlük Gelin Evinde Ölü Bulundu! İzmir'de Şüpheli Ölüm

İzmir'de 18 Günlük Gelin Evinde Ölü Bulundu! İzmir'de Şüpheli Ölüm

İzmir’in Torbalı ilçesinde 18 günlük evli Özge Hançer Girgiç, evinde ölü bulundu. Genç kadının ölüm nedeni araştırılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de 18 Günlük Gelin Evinde Ölü Bulundu! İzmir'de Şüpheli Ölüm
KAYNAK: İHA

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan Özge Hançer Girgiç (32), 18 günlük evli olduğu eşi tarafından evinde ölü bulundu. Genç kadının ölüm nedenini belirlemek için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Olay, çevrede ve ailede büyük üzüntüye neden oldu.

Evine dönen eş korkunç manzarayla karşılaştı

Olay, 26 Eylül akşamı yaşandı. İşten eve dönen Hakan Girgiç, eşini yerde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Şok yaşayan Hakan Girgiç, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Özge Hançer Girgiç'in ölümü, şüpheli olarak değerlendirildi ve detaylı inceleme başlatıldı.

Şüpheli ölüm kayıtlara geçti

Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından, Özge Hançer Girgiç’in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından genç kadının kesin ölüm nedeni ortaya çıkacak.

18 günlük evliydi

Özge Hançer Girgiç ile Hakan Girgiç çiftinin henüz 18 günlük evli olduğu öğrenildi. Evliliklerinin henüz başında yaşanan bu trajedi, aileyi ve yakınlarını yasa boğdu. Talihsiz kadının cenazesi, adli tıptaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi ve dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri'de 3. Kattan Düşen Hamile Kadın Yaşam Savaşını Kaybetti

Kayseri'de 3. Kattan Düşen Hamile Kadın Yaşam Savaşını Kaybetti