Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Manisa'da Kaybolan Genç Kızı Şüpheli Ezerek Öld*rmüş

Manisa'da Kaybolan Genç Kızı Şüpheli Ezerek Öld*rmüş

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaybolan 21 yaşındaki Pelin Karaca, Uşak'ın Eşme ilçesinde öl* bulundu. Şüpheli Ali U., Pelin'in kazayla öldüğünü iddia etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa'da Kaybolan Genç Kızı Şüpheli Ezerek Öld*rmüş
KAYNAK: AA

Son günlerde Türkiye'de artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 26 Eylül'den beri kayıp olarak aranan 21 yaşındaki Pelin Karaca, Uşak'ın Eşme ilçesindeki ormanlık alanda öl* bulundu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 37 yaşındaki Ali U., Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturmanın ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelinin savunması: “Kaza sonucu öldü”

Evli ve çocuk sahibi olduğu öğrenilen şüpheli Ali U., ifadesinde Pelin Karaca ile bir gönül ilişkisi olduğunu ve ilişkilerinin bozulduğunu ileri sürdü. Zanlı, Karaca'nın kendisini terk etmesinin ardından tekrar barışmak için görüştüklerini, ancak genç kadının bunu kabul etmemesi üzerine tartıştıklarını ifade etti.

Ali U., tartışma sırasında aracının freninin boşaldığını ve bu sırada aracın önünde olan Pelin Karaca'yı ezerek ölüm*ne neden olduğunu iddia etti. Genç kadının hayatını kaybettiğini fark edince paniğe kapıldığını belirten zanlı, cenazeyi Uşak'ın Eşme ilçesindeki ormanlık alana gömerek saklamaya çalıştığını söyledi.

Ne Olmuştu?

Pelin Karaca'nın kaybolduğunu bildiren ailesi, 26 Eylül'de polise başvurmuş ve genç kadının bulunması için geniş çaplı bir arama başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında Pelin Karaca’nın son olarak görüştüğü kişi olduğu tespit edilen Ali U. şüpheli olarak gözaltına alındı. Şüphelinin ifadesinde belirttiği Uşak’ın Alahabalı Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yapılan aramalar sonucunda genç kadının cesedi bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM'de çocukların korunması için araştırma komisyonu kuruldu

TBMM'de çocukların korunması için araştırma komisyonu kuruldu