Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İstanbul'da 395 Kilogram Uy*şturucu Ele Geçirildi: 79 Kişi Tutuklandı

İstanbul'da 395 Kilogram Uy*şturucu Ele Geçirildi: 79 Kişi Tutuklandı

İstanbul'da 6 ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda 395 kilogram uyuşt*rucu madde ve 2 milyon 202 bin uy*şturucu hap ele geçirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İstanbul'da 395 Kilogram Uy*şturucu Ele Geçirildi: 79 Kişi Tutuklandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İstanbul’da polis ekipleri tarafından son 7 gün içinde düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda, 6 ilçede yapılan baskınlar sonucu toplamda 395 kilogram uyuşt*rucu madde ve 2 milyon 202 bin uy*şturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda 128 şüpheli yakalanırken, bunlardan 79’u tutuklandı.

6 İlçede Eş Zamanlı Operasyonlar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uy*şturucu ticaretine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Esenyurt, Çatalca, Küçükçekmece, Bahçelievler, Bakırköy ve Güngören ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Bu operasyonlar 1 ile 7 Ekim tarihleri arasında düzenlendi.

Büyük Miktarda Uy*şturucu Ele Geçirildi

Operasyonlarda, 130 kilogram ko*ain, 265 kilo 120 gram met*mfetamin ve 2 milyon 202 bin uy*şturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, uyuşt*rucu hap üretiminde kullanılan 219 kilo 700 gram ham madde de bulundu. Polis baskınlarında uy*şturucuların bir kısmının yatak bazasının altında ve valizlerde saklandığı ortaya çıktı.

Uyuşturucu Üretim Makinelerine El Konuldu

Operasyon sırasında, uyuşt*rucu üretiminde kullanılan 5 makineye de el konuldu. İlginç bir şekilde, baskın sırasında makinelerin hala çalıştığı ve uyuştur*cu hap üretimine devam ettiği gözlendi.

128 Şüpheli Yakalandı, 79'u Tutuklandı

Operasyonlar sonucunda yakalanan 128 şüpheli, sorgulama işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Bunlardan 79’u mahkeme kararıyla tutuklanırken, 49 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Fatih’teki Vatan Yerleşkesi'nde sergilendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da 27 yaşındaki genç odasında ölü bulundu!

Antalya’da 27 yaşındaki genç odasında ölü bulundu!