Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kulis Gençlik yarışına başkanlar müdahalesi gölgesi

Gençlik yarışına başkanlar müdahalesi gölgesi

Kepez Belediye ve Manavgat Belediye Başkanı ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da CHP Antalya Gençlik Kolları seçimine müdahale ettiği iddia edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Gençlik yarışına başkanlar müdahalesi gölgesi
MUHABİR: Kamer Durdu

13 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Gençlik Kolları seçimine 4 gün kala belediye başkanlarının seçimlere müdahale iddiaları ayyuka çıktı. CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ve Manavgat Belediye Başkanı Nefi Kara'nın seçimler müdahale ettiği ve Onur Kayar'ı desteklediği iddia edilirken, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da isminin kullanılmadan Kayar'a destek verilmesini istediği öğrenildi. 

YIlmaz Kardeşler ve GÜL DE KAYAR İÇİN ÇALIŞIYOR İDDİASI

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, kongre sürecinde yaşananlara karşı sessizliğini korurken, Yılmaz'ın da Kepez Belediye Meclis Üyesi olan ağabeyi Gökhan Yılmaz ve Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Musa Gül ile birlikte Onur Kayar için çalıştığı öğrenildi. Öte yandan Kayar'ın da durumdan rahatsız olduğu ve liste çalışmasını yalnız yapmak istediği belirtiliyor. CHP'li genç üyelerin yaşananlardan rahatsızlığı da kulislerde konuşuluyor. 

Onur Kayar'ın başkanların adayı, Deniz Düğme'nin ise örgütün adayı ifade edildiği seçim sürecine sayılı günler kala tek adaylı seçim için çalışıldığı iddiası seçimlere gölge düşürdü. 

BAŞKANLAR MÜDAHALESİ VE MYK KAVGASI 

Hakan Genbeş ile Semih Kocabaş ile başlayan CHP Antalya Gençlik Kolları yarışında önce Genbeş ardından Genbeş'in desteğini alan Eraycan Yılmaz, yarıştan çekilmişti. Son olarak Semih Kocabaş da yarıştan çekilirken Kocabaş'ın Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyeliği istediği öğrenildi. Nefi Kara'nın oğlu Ali Çağın Kara'nın da MYK Üyeliği istediği iddia ediliyor. Bir tarafta iki aday arasında başkanlar müdahalesi tartışma, diğer yanda Kayar ekibinde MYK kavgası seçimlere gölge düşürdü. 

Konuya dair ulaştığımız Onur Kayar, hiçbir müdahalenin olmadığını açıkladı. Kayar, hiçbir belediye başkanından destek istemediğini ya da kurultay delegelerini arayan bir belediye başkanı olmadığını belirtti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da yola beton döke döke giden sürücü Başkana yakalandı

Hatay'da yola beton döke döke giden sürücü Başkana yakalandı