Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Denizli'de Yaşayan Kadının Eşinin Mezarına Saldırıldı

Denizli'de Yaşayan Kadının Eşinin Mezarına Saldırıldı

Denizli'de eşinin mezarına yapılan saldırıyla sarsılan Cennet Şanlıtürk, evlilik tekliflerini reddettiği kişilerden şüpheleniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Denizli'de yaşayan Cennet Şanlıtürk, hayatını kaybeden eşinin mezarına yapılan saldırı ile sarsıldı. Mermerlere zarar verildiğini gören kadın, evlilik tekliflerini reddettiği kişilerin bu duruma sebep olabileceğini düşünüyor.

Denizli'de yaşayan 53 yaşındaki Cennet Şanlıtürk, 2022 yılında kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden eşi Mevlüt Şanlıtürk'ün mezarını her gün ziyaret ediyordu. Ancak son ziyaretinde, karşılaştığı manzara onu derinden sarstı. Mezarın mermerleri kırılmış ve ciddi şekilde zarar verilmişti. Şanlıtürk, bu olayın ardından durumu hemen mezarlık görevlilerine ve polis ekiplerine bildirdi.

Evlilik Tekliflerini Reddettiği Kişilerden Şüpheleniyor

Olayın ortaya çıkmasının ardından açıklamalarda yapan Cennet Şanlıtürk, son olarak eşinin kabrini geçtiğimiz hafta perşembe günü ziyaret ettiğini ve ardından bir düğün nedeniyle Tavas ilçesine gittiğini belirtti. Şentürk, ‘’Pazartesi günü tekrar geldiğimde eşimin mezarını bu halde gördüm. İnsan olan biri bunu yapamaz. Bunu yapan kesinlikle insan değil. Adaletin yerini bulmasını istiyorum, bunu yapanın bulunmasını istiyorum. Mezara bu yapılır mı? Dünden beri yanıyorum, bağırıyorum. Bunu yapanı bulun, cezasını verin. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Benimle evlenmek için istemeye gelenler oluyor. Onları reddediyorum. Onlar yapabilir mi bilmiyorum. Evlilik tekliflerini kabul etmediğim için olabileceğini düşünüyorum. Kimsenin günahını da almak istemiyorum. Bugün mezara bunu yapan yarın bana da bir şey yapabilir. Yapsın, benim kaybedecek, korkacak bir şeyim yok. Bunu yapan kimse benim karşıma çıksın, ne yapacaksa bana yapsın'' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücret 25 bin TL'yi aşacak mı? Dev bankanın tahminine yanıt

Asgari ücret 25 bin TL'yi aşacak mı? Dev bankanın tahminine yanıt