Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kuyumcu Kuryesini Gasp Edenler Tutuklandı

Kuyumcu Kuryesini Gasp Edenler Tutuklandı

Kırıkkale'de Menderes Caddesi'nde yaşanan kuyumcu kuryesi soygunu anları kameraya yansıdı. Gaspçılar tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuyumcu Kuryesini Gasp Edenler Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Kırıkkale'de kuyumcu kuryesinin gasp edilme anının çarpıcı görüntüleri gün yüzüne çıktı. Yerel bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde, Menderes Caddesi'nde seyir halinde olan kurye Mestur Aslan'ın yolu, maskeli gaspçılar tarafından kesiliyor.

Görüntülerde, gaspçıların kuryeye tabancayla ateş açarak altın dolu bavulunu almaya çalıştığı net bir şekilde görülüyor. Kuryenin direnmesine rağmen gaspçılar, 250 gram altın ve bir miktar para içeren küçük çantayı alarak hızla olay yerinden kaçıyor.

Tutuklanan Gaspçılar İfade Verdi

Olay, 14 Şubat 2023 tarihinde Yenidoğan Mahallesi Menderes Caddesi'nde meydana gelmişti. Maskeli gaspçılar tarafından yaklaşık 250 gram altın ve bir miktar para çalınan kuyumcu kuryesi Mesut Aslan, yaşadığı dehşet dolu anları polise bildirmişti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, teknik ve fiziki takipler sonucunda hızla harekete geçerek gaspçıları kısa sürede Ankara'da yakalamıştı. Ardından adli makamlara sevk edilen 4 gaspçı tutuklanmış, gasp edilen altın ve paralar ise sahibine teslim edilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iOS'un yeni güncellemesi sonrası iPhone kullanıcılarından gelen şikayetler artıyor

iOS'un yeni güncellemesi sonrası iPhone kullanıcılarından gelen şikayetler artıyor