Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İzmir Buca'da Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti: 3 Tutuklama

İzmir Buca'da Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti: 3 Tutuklama

İzmir’in Buca ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden bir kişiyi silahla vuran 4 şahıs, hastaneye bıraktıktan sonra kaçtı. şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Buca'da Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti: 3 Tutuklama
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İzmir’in Buca ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden bir kişiyi silahla vuran 4 şahıs, hastaneye bıraktıktan sonra kaçtı. 

Polisin düzenlediği operasyonlarda yakalanan şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Alacak-verecek meselesi kanlı bitti

İzmir’in Buca ilçesinde alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle 20 yaşındaki M.Y.U., 4 kişi tarafından alıkonulup silahla vuruldu. Saldırganlar, omuz, göz ve boyun bölgesinden vurdukları genci Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bırakıp olay yerinden motosikletle kaçtı. Olay anı, çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı.

Polisin titiz çalışması sonucu 4 şüpheli yakalandı

Yaşanan olayın ardından İzmir polisi hızla harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucunda saldırının failleri tespit edildi. Şüphelilerin B.A. (21), K.D. (21), N.B.K. (22) ve H.V. (22) olduğu belirlendi. Düzenlenen operasyonlarla yakalanan 4 şüpheli gözaltına alındı.

3 şüpheli tutuklandı

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüphelinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yaralı gencin tedavisi sürüyor

Hastaneye kaldırılan M.Y.U.'nun tedavisinin sürdüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vali Şahin 'Antalya'nın altın çocukları' ile buluştu

Vali Şahin 'Antalya'nın altın çocukları' ile buluştu