Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Korkunç kaza! Kadın araca sıkıştı!

Korkunç kaza! Kadın araca sıkıştı!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, Yağcılar Mahallesi 15 Temmuz Bulvarı üzerindeki bir kavşakta meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç ile bir otomobil çarpıştı. Kadın araçta sıkıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Korkunç kaza! Kadın araca sıkıştı!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, Yağcılar Mahallesi 15 Temmuz Bulvarı üzerindeki bir kavşakta meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç ile bir otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan bir kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza, M.G. kontrolündeki 16 BM 883 plakalı Fiat marka otomobil ile Ö.F.Y. idaresindeki 54 ADB 629 plakalı Ford marka hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savrulurken, olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Araç içerisinde sıkışan B.A. isimli kadın, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı kadın hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seçil Erzan'ın Tutukluluğunun devamına karar verildi

Seçil Erzan'ın Tutukluluğunun devamına karar verildi