Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İzmir'de eski eşi tarafından vurulan kadına DİSK Genel-İş'ten destek

İzmir'de eski eşi tarafından vurulan kadına DİSK Genel-İş'ten destek

İzmir'in Çiğli ilçesinde işe gitmek için evinden çıkan genç kadın boşandığı eski eşi tarafından uvuruldu. DİSK Genel-İş sendikası mesaj yayınladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İzmir'de eski eşi tarafından vurulan kadına DİSK Genel-İş'ten destek
KAYNAK: İHA

İzmir'in Çiğli ilçesinde sabah saatlerinde işe gitmek için evinden çıkan Özge Polat (34), boşandığı eski eşi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Sabah saat 06.30 civarında Çiğli Güzeltepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Özge Polat evinden çıktığı sırada yaklaşık 1,5 yıl önce boşandığı eski eşi Serkan Yıldız (33) tarafından silahlı saldırıya uğradı. Çevredeki vatandaşların duyduğu silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğsünden ve ensesinden yaralanan Polat, Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alındı.

DİSK ve Genel-İŞ'ten tepki: kadınların hiçbir koşulda güvende olmamasını kabul etmiyoruz

DİSK Genel-İş Sendikası, sosyal medya üzerinden Özge Polat için mesaj yayınladı. Yapılan açıklamada, “Kadına şiddet politiktir!” sloganıyla, kadın cinayetlerine ve yasal düzenlemelerin yetersizliğine tepki gösterildi. Sendikalar, "Üyemiz Özge Polat, sokakta eski eşi Serkan Yıldız tarafından tabancayla vuruldu ve ağır yaralandı. Yoğun bakımda tedavisi süren Özge Polat'a acil şifalar diliyoruz. Öfkeliyiz; katillerin cesaretlendirilmesini, yasaların etkin uygulanmamasını ve kadınların hiçbir koşulda güvende olmamasını kabul etmiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da eşini öld*rmeden önce Google'da arama yaptığı ortaya çıktı

Bursa'da eşini öld*rmeden önce Google'da arama yaptığı ortaya çıktı