Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Bursa'da eşini öld*rmeden önce Google'da arama yaptığı ortaya çıktı

Bursa'da eşini öld*rmeden önce Google'da arama yaptığı ortaya çıktı

Bursa'da boşanma aşamasındaki eşini öld*ren zanlının, arama motorunda 'İple insan öld*rmek ne kadar sürer' diye arama yaptığı ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da eşini öld*rmeden önce Google'da arama yaptığı ortaya çıktı
KAYNAK: İHA

Korkunç cin*yet, 29 Ocak 2024 tarihinde Bursa’nın Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Turgay Kındaç, boşanma aşamasında olduğu eşi Seher Kındaç ile tartışmaya başladıktan sonra, eşinin kardeşine "Ablanı öld*rürüm" mesajı attı. Mesaj üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Seher Kındaç’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Google'da arama yapmış

Olayın ardından kaçan Turgay Kındaç, bir gün sonra Şehir Meydanı'nda yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Kındaç, eşini kıskançlık nedeniyle öld*rdüğünü belirtti. Cinayetten önce Google'da "İple insan boğmak ne kadar sürede gerçekleşir" diye arama yaptığı ortaya çıktı.

Mahkemede Savunma yaptı

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Kındaç, yaptığı savunmada kıskançlık nedeniyle cinayeti işlediğini söyledi. Sanık, eşini iş yerinde bir adamla fotoğraf çektirmesinin ardından çıkan tartışma sonucunda öld*rdüğünü iddia etti. Sanık, çocuklarından özür dileyerek kendini savunmaya çalıştı.

Oğulları Şikayetçi Oldu

Çiftin çocukları Hüseyin Kındaç ve Hürcan Kındaç, babalarının şiddet eğilimli biri olduğunu ve annelerine daha önce de şiddet uyguladığını belirterek sanıktan şikayetçi oldu. Her iki oğul da babalarının annelerinin kartlarını ve telefonunu kullanarak maddi sıkıntı yaşattığını ifade etti.

Mahkeme Duruşmayı Erteledi

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pençe-Kilit'ten acı haber: Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan şehit oldu

Pençe-Kilit'ten acı haber: Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan şehit oldu