Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Diyarbakır'da Can*ce Öld*rülen Narin Güran'ın Mezarı Açıldı

Diyarbakır'da Can*ce Öld*rülen Narin Güran'ın Mezarı Açıldı

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni çuval içinde bulundu. Cin*yet soruşturması genişletilirken, ailesinden 12 kişi tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da Can*ce Öld*rülen Narin Güran'ın Mezarı Açıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran için başlatılan arama çalışmaları, 9 Eylül’de sonuçlandı. Küçük kızın cansız bedeni, Tavşantepe Mahallesi’nde bir dere yatağında çuval içinde bulundu. Üzeri taşlarla kapatılıp çalılıkların arasında gizlenmiş olan bedeniyle ilgili başlatılan cin*yet soruşturması genişletilerek sürüyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, olayla bağlantılı olduğu düşünülen birçok kişi gözaltına alındı. Narin’in amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı. Soruşturma sürecinde elde edilen DNA delilleri, olayın aydınlatılmasına yönelik önemli ipuçları sağladı.

Kemik Parçaları İstanbul'a Gönderildi

Otopsi işlemleri için Narin Güran’a ait bazı kemik parçaları İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Özellikle çuval içerisinde bulunan ve Narin’e ait olduğu düşünülen kaval kemiği ve diğer kemikler üzerinde detaylı incelemeler yapıldı. Yapılan işlemler sonrasında kemikler, Diyarbakır’a geri getirildi.

Güvenlik Önlemleri Alındı

Kemik parçalarının Diyarbakır’a ulaşmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Tavşantepe Mahallesi’ndeki mezarlığa götürüldü. Narin’in daha önce defnedildiği mezar açılarak, kemikler cenazenin yanına defnedildi. Bu sırada yoğun güvenlik önlemleri alındı ve işlemler sonrasında mezar yeniden kapatıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Narin Güran’ın kaybolması ve ardından yaşanan trajik öl*m olayı, Diyarbakır ve tüm Türkiye’de büyük bir infial yarattı. Aile içi ilişkilerin de soruşturma kapsamında incelenmesi, olaya karışan kişilerin tutuklanmasıyla birlikte daha da derinleşti. Başsavcılık, elde edilen yeni deliller ve ifadeler doğrultusunda soruşturmayı genişletiyor. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2025'in en iyi üniversiteleri açıklandı! Türk üniversiteleri geriledi

2025'in en iyi üniversiteleri açıklandı! Türk üniversiteleri geriledi