Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Adliye önünde dehşet! Çocuğunun yanında karısını bıç*kladı

Adliye önünde dehşet! Çocuğunun yanında karısını bıç*kladı

Kahramanmaraş'ta bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşini adliye çıkışında çocuğunun gözleri önünde bıç*klayarak ağır yaraladı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adliye önünde dehşet! Çocuğunun yanında karısını bıç*kladı
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş Adliyesi önünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olan Dilber K. ve Vedat K., sabah saatlerinde boşanma davaları için duruşmaya katıldı. 

Duruşmanın ertelenmesinin ardından Dilber K., adliyeden ayrılarak yolun karşısına geçmek istediği sırada, eşi Vedat K. yanına yaklaştı. Kısa bir tartışma sonrası Vedat K., çocuğunun gözleri önünde eşine bıç*kla saldırdı.

Çok Sayıda Bıçak Darbesiyle Ağır Yaralandı

Vedat K., yanında taşıdığı bıçakla eşine çok sayıda darbe vurdu. Dilber K., aldığı bıçak darbeleri nedeniyle ağır yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı. Saldırının ardından Vedat K. olay yerinden kaçtı. Olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Dilber K., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaçan Zanlı Yakalandı

Saldırının ardından kaçan Vedat K., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki sorgusu devam ediyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da cadde ortasında kurşun yağdırdılar: 9 şüpheli tutuklandı

Isparta'da cadde ortasında kurşun yağdırdılar: 9 şüpheli tutuklandı