Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Van'da Kayıp Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş 12 Gündür Aranıyor

Van'da Kayıp Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş 12 Gündür Aranıyor

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş için arama çalışmaları 12 gündür sürüyor. Ekipler, göl ve metruk alanlarda detaylı aramalar yapıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van
Haberleri
Van'da Kayıp Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş 12 Gündür Aranıyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Van'da 12 gün önce kaybolan ünversite öğrencisi Rojin Kabaiş için arama çalışmaları sürüyor. Ekipler, göl ve metruk alanlarda yoğunlaştı.

Aramalar metruk alanlarda ve gölde sürüyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra 12 gündür kayıp. Genç kızdan hala haber alınamazken, ekipler arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Van Gölü üzerinde tekne ve botlarla arama yapan ekipler, sahil kenarında bulunan metruk yapı ve evlerde de yoğunlaşmış durumda.

Hak Arama Kurtarma ve polis ekipleri seferber oldu

Arama çalışmalarına katılan Hak Arama Kurtarma ekipleri, özellikle YYÜ dışındaki sahil şeridindeki metruk yerlerde detaylı incelemeler yapıyor. Polis ekipleri de arama faaliyetlerine katılarak, bölgedeki her yeri titizlikle araştırıyor. Henüz genç kızın izine rastlanmış değil, ancak çalışmalar kararlılıkla devam ediyor.

Rojin Kabaiş'e Ne Olmuştu?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 12 gün önce kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kayboldu. O günden bu yana genç kızdan haber alınamıyor. Arama çalışmaları, polis ve kurtarma ekiplerinin katılımıyla aralıksız sürerken, Kabaiş'in izine rastlanmış değil. Van Gölü üzerinde tekne ve botlarla yapılan aramalar devam ederken, sahil kenarındaki metruk yapı ve evler detaylı olarak inceleniyor.

Rojin'in kayboluşu, ailesi ve arkadaşlarını derin bir endişeye sevk ederken, ekipler genç kızın bulunması için geniş çaplı bir arama operasyonu yürütüyor. Şu ana kadar herhangi bir ipucu bulunamayan olayda, farklı ihtimaller göz önünde bulundurularak çalışmalar yoğunlaştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Çakar Lamba Denetimi: 10 Araç Trafikten Men Edildi

Antalya'da Çakar Lamba Denetimi: 10 Araç Trafikten Men Edildi