Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İzmir Tire'de Yüksek Kar Vaadiyle Milyonlarca Lira Dolandırıcılık İddiası

İzmir Tire'de Yüksek Kar Vaadiyle Milyonlarca Lira Dolandırıcılık İddiası

İzmir'in Tire ilçesinde, vatandaşlardan yüksek kar vaadiyle para toplayarak kayıplara karıştığı iddia edilen bir muhasebeci hakkında milyonlarca lira dolandırıcılık suçlaması ortaya atıldı. Farklı kişiler, paralarını kaybettikleri gerekçesiyle savcılığa başvuruda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Tire'de Yüksek Kar Vaadiyle Milyonlarca Lira Dolandırıcılık İddiası

İzmir'in Tire ilçesinde, yüksek kar vaadiyle vatandaşlardan para toplayarak kayıplara karışan bir muhasebecinin milyonlarca lira dolandırıcılık yaptığı iddia edildi.

Çeşitli vatandaşlar, paralarını kaptırdıkları gerekçesiyle savcılığa başvuruda bulundu.

Dolandırıcının İzlediği Yöntem

İddialara göre, muhasebeci B.G., yüksek kar vaadiyle ilçede yaşayan birçok vatandaştan farklı miktarlarda para topladı. Başlangıçta kazanç payı dağıtan B.G., daha sonra ödemeleri durdurarak sosyal medya hesaplarını kapattı ve ilçeyi terk etti. Vatandaşlar, milyonlarca lira vurgun yapıldığı gerekçesiyle dolandırıcı B.G.'yi bulmak için adliyeye başvurdu.

Yüksek Kazanç Vaadiyle Milyonluk Vurgun

Mağdurların İfadesi

Mağdurlardan H.B., dolandırıcının kendilerine faiz işi yaptığını söyleyerek, 600 bin lira dolandırıldığını belirtti. H.B., şahsın kendilerine ev ve para vaatlerinde bulunduğunu, ancak paraları inkar ettiğini ifade etti. Şikayet sonrasında yapılan senetlerin de ödenmediğini söyleyen H.B., 20'ye yakın kişinin mağdur olduğunu düşündüğünü belirtti. Başka bir mağdur G.B. ise dolandırıcının kendilerine finans şirketinde çalıştığını söyleyerek güven verdiklerini ifade etti. Ev almak için paralarını verdiklerini, ancak daha sonra yüksek kar vaadiyle ikinci kez dolandırıldıklarını aktardı.

Yüksek Kazanç Vaadiyle Milyonluk Vurgun2

Dolandırıcının İnkarı

Dolandırıcı B.G., suçlamaları reddederek kendisine yöneltilen iddiaları inkar etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yüksek Kazanç Vaadiyle Milyonluk Vurgun3

Yüksek Kazanç Vaadiyle Milyonluk Vurgun4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Büyükelçiliği Yakınında Şiddetli Patlama!

Türk Büyükelçiliği Yakınında Şiddetli Patlama!