Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İkbal Uzuner’in Babasının Yürek Burkan İfadesi Ortaya Çıktı

İkbal Uzuner’in Babasının Yürek Burkan İfadesi Ortaya Çıktı

İstanbul Fatih'te Semih Çelik tarafından vahşic* katledilen İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner, kızının cesedini bulduğu anı yürek burkan detaylarla anlattı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İkbal Uzuner’in Babasının Yürek Burkan İfadesi Ortaya Çıktı
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Fatih’te, Semih Çelik tarafından kat*edilen İkbal Uzuner’in babası Hasan Uzuner’in ifadesi ortaya çıktı. Baba Uzuner, kızının ces*dini bulduğu anı anlatırken, yaşadıkları acıyı gözler önüne serdi.

Acılı babanın ifadesi yürekleri dağladı

İstanbul Fatih’te, iki genç kızı vahş*ce katl*den Semih Çelik’in işlediği korkunç cin*yetin detayları ortaya çıkarken, k*tledilen İkbal Uzuner’in babası Hasan Uzuner’in Emniyet'teki ifadesi kamuoyuyla paylaşıldı. Hasan Uzuner, kızının ces*dini bulduğu anı ve Semih Çelik'in kızını uzun süredir rahatsız ettiği dönemi anlatarak yürek burkan açıklamalarda bulundu.

kızımı lise 3’te rahatsız etmeye başladı

Hasan Uzuner ifadesinde, kızının liseyi Fatih’te okuduğunu ve Semih Çelik ile okulda tanıştığını söyledi. Lise 3. sınıfta Semih’in kızını rahatsız etmeye başladığını belirten baba, kızının psikolojisinin bozulduğunu ifade etti. Bu durumun uzun bir süre devam ettiğini anlatan Uzuner, kızını rahatlatmak için okulunu değiştirdiğini, psikolog desteği aldığını ve kedisini alarak kızının moralini düzelttiğini belirtti.

kızımı rahatsız etmeyecek demişti

Baba Uzuner, Semih Çelik'in annesinin kendilerini arayarak, oğlunun yeni bir kız arkadaşı olduğunu ve artık kızlarını rahatsız etmeyeceğini söylediğini dile getirdi. Bu bilginin ardından aile olarak rahatladıklarını ifade eden Uzuner, kızının 1.5 yıldır Semih ile hiçbir iletişimi olmadığını söyledi.

Telefonunu bir erkek açtı

Olay günü yaşananları anlatan acılı baba, kızını aradıklarında telefonu bir erkeğin açtığını ve "Kızınız emin ellerde" dediğini belirtti. Sonrasında başka bir erkeğin telefonu açarak telefonun surlardan aşağı düştüğünü söylediğini aktardı. Telefonun bulunduğu yere gitmeye karar verdiklerini söyleyen Uzuner, kızının telefonunu teslim almak için eşini yanına alarak surlara gittiklerini söyledi.

Kızımın kafasını gördüm

Hasan Uzuner, surların üzerinde kızlarını bulma umuduyla çıktıklarını, ancak tellerin geçişi engellediğini belirtti. Ardından aşağı indiklerinde kalabalık bir grubun surlara baktığını fark ettiklerini anlatan baba, "Belki kızım oradadır" diye düşündüklerini ve kalabalığa doğru yöneldiklerinde kızının kafatasını gördüğünü söyleyerek acı dolu anlarını ifade etti.

C*nayet Türkiye'yi derinden sarstı

Semih Çelik, İkbal Uzuner’i ve başka bir genç kızı va*şice katl*tmiş, olay büyük bir infial yaratmıştı. İkbal Uzuner’in cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verilirken, cinayetle ilgili soruşturma derinleştirilerek devam ediyor. Baba Hasan Uzuner’in yaşadığı acı ve ifadesi, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Saadet'ten Sert Tepki: Bu devran böyle gitmez

Antalya Saadet'ten Sert Tepki: Bu devran böyle gitmez