Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İstanbul'da Ceviz Ağacından Düşen Cevizler Kavgaya Neden Oldu

İstanbul'da Ceviz Ağacından Düşen Cevizler Kavgaya Neden Oldu

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde, ceviz ağacından düşen cevizler nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede büyük bir kavgaya dönüştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

 İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde, ceviz ağacından düşen cevizlerin bir otomobile zarar vermesi nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada iş makinesi kullanıldı ve 20 kişi yaralandı.

Ceviz ağacından düşen meyveler kavga çıkardı

İstanbul’un Arnavutköy ilçesi Anadolu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ceviz ağacından düşen cevizlerin bir otomobilin üzerine zarar vermesiyle başlayan tartışma, büyük bir kavgaya dönüştü. Olay, dün öğle saatlerinde, park halindeki bir otomobilin üzerine düşen cevizler nedeniyle araç sahibiyle, ceviz toplayan çocukların aileleri arasında başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü

Çocukların ceviz topladığı sırada cevizlerin aracının üzerine düştüğünü fark eden komşu, çocuklarla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek iki taraf arasında kavgaya dönüştü. Sopalar, taşlar ve tekmeler havada uçuşurken, kavga daha da büyüyerek mahallede geniş çaplı bir olaya dönüştü.

İş makinesiyle kavgaya müdahale

Kavganın en dikkat çeken anı ise, taraflardan bir kişinin iş makinesi ile kavgaya dahil olması oldu. İş makinesine binen kişi, kalabalığın üzerine sürerek büyük bir panik yarattı. Olay sırasında, park halindeki 4 araç zarar görürken, iş makinesinin müdahalesi sonucu 20 kişi yaralandı.

8 kişi hastaneye kaldırıldı

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kavga eden grupları ayırmakta zorlandı. Polisin dakikalarca süren müdahalesine rağmen taraflar birbirinden ayrılmakta zorlandı. Olay yerinde ciddi şekilde yaralanan 8 kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kendi imkanlarıyla hastaneye gidenlerle birlikte yaralı sayısının 20 kişiye ulaştığı öğrenildi.

Olay anı cep telefonuyla kaydedildi

Kavga anı ve iş makinesinin olaya dahil olması, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde iş makinesinin kalabalığın üzerine sürülmesi ve yaşanan kargaşa anları net bir şekilde görüldü. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünya Yıldızı Madonna’nın Acı Günü! Onu Her Zaman Affettim

Dünya Yıldızı Madonna’nın Acı Günü! Onu Her Zaman Affettim