Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Tekirdağ'da 6 Aydır Kayıp Olan Şahsın Ces*di Ormanlık Alanda Bulundu

Tekirdağ'da 6 Aydır Kayıp Olan Şahsın Ces*di Ormanlık Alanda Bulundu

Tekirdağ'da ormanlık alanda bulunan erkek ces*di, 6 ay önce kaybolan Yılmaz Çetin'e ait çıktı. Polis, olayı intihar olarak açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Tekirdağ'da 6 Aydır Kayıp Olan Şahsın Ces*di Ormanlık Alanda Bulundu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Tekirdağ Çerkezköy-İstanbul yolu üzerindeki ormanlık alanda belediye işçileri tarafından bir erkek ces*di bulundu. Yapılan incelemelerde, ces*din 6 ay önce kaybolan Yılmaz Çetin'e ait olduğu tespit edildi. Polis, olayın intihar olduğunu belirledi.

Ormanlık alanda ces*t bulundu

Tekirdağ'ın Çerkezköy-İstanbul yolu üzerindeki ormanlık alanda, belediye işçileri tarafından bir erkek ces*di bulundu. Temizlik çalışması yapan işçilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ormanda bulunan cesedin, 47 yaşındaki Yılmaz Çetin’e ait olduğu tespit edildi.

6 aydır kayıptı

Yapılan incelemelerde, cesedin Kapaklı ilçesinde 6 ay önce kaybolan ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Yılmaz Çetin'e ait olduğu anlaşıldı. Çetin, Nisan ayında ortadan kaybolmuş ve o tarihten bu yana kendisinden haber alınamıyordu.

Olay yerinde ip bulundu

Olay yerindeki incelemelerde, ağaca asılı bir ip ve ces*de ait parçalar bulundu. Polis, ip ve çevredeki deliller doğrultusunda olayın intihar olduğunu belirledi. Ces*din parçalanmış durumda olması, ölümün üzerinden uzun süre geçtiğini gösterdi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından ces*t, kimlik doğrulama ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Soruşturma devam ediyor

Nöbetçi cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemeler sonucunda, ces*din Yılmaz Çetin olduğunu kesinleştiren polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Sanayi Dumanlarla Kaplandı! Yangın Herkesi Korkuttu!

Antalya'da Sanayi Dumanlarla Kaplandı! Yangın Herkesi Korkuttu!