Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Depremden kaçıp düşmanına yakalandı

Depremden kaçıp düşmanına yakalandı

Kahramanmaraş depremlerinin ardından memleketi Tokat'a dönen bir kişi, husumetli olduğu bir şahıs tarafından arabayla ezildi. İşte olayın detayları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Depremden kaçıp düşmanına yakalandı
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş depremlerinin ardından memleketi Tokat'a dönen bir kişi, husumetli olduğu bir şahıs tarafından arabayla ezildi. Olay, geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde Turhal Şeker Fabrikası'nın bahçesinde meydana geldi.

Turhal ilçesinde, geçen yıl ağabeyi Serhat Unutmaz'ı av tüfeği ile vurarak öldüren Musa Şahin'in ağabeyi Erdal Şahin, 17 yaşındaki Z.U. tarafından otomobille çarparak yaralandı.

Hastaneye kaldırıldı

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, Z.U'nun Erdal Şahin'e otomobiliyle çarptıktan sonra inerek yerde yaralı yatan şahsa tekme attığı görülüyor. Olayın ardından Z.U'nun kaçtığı, baba Ayhan U'nun ise oğlunun elinden tüfeği alarak durumu kontrol ettiği belirtiliyor. Şahin ailesinin, geçen yıl Turhal'da yaşanan kız kaçırma meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada Musa Şahin tarafından öldürülen Serhat Unutmaz'ın ailesi olduğu ve 6 Şubat depremleri sonrasında tekrar Turhal'a döndüğü ifade ediliyor. Olayın ardından sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Erdal Şahin'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaçan Z.U'nun yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Olaya karışan baba Ayhan U. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

AW075940_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
4 şüpheli hırsızlık suçlamasıyla tutuklandı!

4 şüpheli hırsızlık suçlamasıyla tutuklandı!