Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Bebeğini çöp poşetine koyup camdan aşağıya atan anne ile anneanne tutuklandı!

Bebeğini çöp poşetine koyup camdan aşağıya atan anne ile anneanne tutuklandı!

Esenyurt'ta yaşanan bir olayda, yeni doğmuş bir bebek, annesi tarafından market poşetine konularak bir pencereden sokağa atıldı. Bebeğini poşet içerisinde sokağa atan anne ile anneanne tutuklandı ve 'bebeği camdan bıraktığımda öleceğini biliyordum, ancak kasten öldürmedim' dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bebeğini çöp poşetine koyup camdan aşağıya atan anne ile anneanne tutuklandı!

Esenyurt'ta yaşanan olayda, yeni doğan bebeği poşete koyarak sokağa atan anne ve anneanne tutuklandı.

Suzan Ö. isimli kadın, ifadesinde bebeği camdan bıraktığında ölmesini beklediğini ancak kasten öldürmediğini söyledi. Olay, Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde meydana gelmişti. Şüpheli anne ve anneanne, Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AW074080_01

Ne olmuştu

Esenyurt'ta yaşanan bir olayda, yeni doğmuş bir bebek, annesi tarafından market poşetine konularak bir pencereden sokağa atıldı. Olayın tanığı olan İnan Ulutekin, olayı şu şekilde anlattı: "İki tane çocuğumu okula götürecektim. Tam o sırada bir ses duydum. İlk başta hayvan sesi olduğunu düşündüm. Poşeti yırttığımda ise bir bebekle karşılaştım. Bebek sağdı ve hiçbir şeyi yoktu. Hemen bir komşu gelip bebekle ilgilendi. Ardından polis ekiplerini bilgilendirdik."

AW072567_01

Polis kadını karakola götürdü

Polis ve sağlık ekipleri, olay yerine çağrıldı. Bebek hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Aynı sırada, polisler komşuların ifadeleri doğrultusunda olayın annesi olduğunu düşündükleri bir kadını aramaya başladılar. Kadın evine dönmedi ve polislerin ısrarı sonucunda eve dönmeye ikna edildi. Kadın, polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Polis, olayın ardındaki nedenleri ve koşulları araştırmaya devam ediyor. Olayı gören İnan Ulutekin, kendisinin de iki çocuğu olduğunu ve bu olayın ona çocuklarını hatırlattığını belirtti. Olay sonucu bebek sağlık durumu iyi olmasına rağmen, annesinin tutumu ve nedenleri hala net değil ve polis soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaşlı adam taksi durağında ölü bulundu

Yaşlı adam taksi durağında ölü bulundu