Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Beton Mikseri Devrildi: 1 Ölü 1 Yaralı

Beton Mikseri Devrildi: 1 Ölü 1 Yaralı

Beton mikserinin devrilmesi sonucu meydana gelen kaza, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yaşamı etkileyen bir trajediye dönüştü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beton Mikseri Devrildi: 1 Ölü 1 Yaralı
KAYNAK: İHA

Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy Mahallesi'nde, akşam saatlerinde meydana gelen bir kaza, bölgeyi sarsarken, acı bir bilanço ortaya çıktı. Bağlar mevkiinde gerçekleşen kaza, bir beton mikserinin devrilmesiyle sonuçlandı.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde meydana gelen kaza sonrasında, beton mikseri devrildi. Kazada, aracın şoförü olarak belirlenen 65 yaşındaki Halil K. hayatını kaybederken, yanında yolcu olarak bulunan 28 yaşındaki Serkan A. ise yaralandı.

Olay Yerine Giden Ekipler Hızla Müdahale Etti

Kazayı haber alarak olay yerine giden Balıkesir İtfaiyesi Burhaniye Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, yaralı Serkan A.’yı hızla kurtardı ve ambulansa teslim etti. Yaralı, Burhaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Halil K.'nin ise cenazesi aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Polis Soruşturması Devam Ediyor

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, olayın detayları henüz netlik kazanmadı. Ancak, kaza sonrası yaşanan bu üzücü olay, bölgede derin bir üzüntüye neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik Kongre ve Kültür Merkezi inşaatı hızla ilerliyor

Serik Kongre ve Kültür Merkezi inşaatı hızla ilerliyor