Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya'da Ukraynalı turistin ölümcül intikamı! 2 Gaspçıyı öldürmüştü yeni gelişmeler geliyor!

Alanya'da Ukraynalı turistin ölümcül intikamı! 2 Gaspçıyı öldürmüştü yeni gelişmeler geliyor!

Alanya’da yaşayan bir Ukraynalı turist, tehdit edilince intikamı acı oldu. Turistin intikamı ölümcül oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Alanya’da yaşayan bir Ukraynalı turist, silahla tehdit edilerek çantasındaki paraları gasp edilen iki motosikletliyi kovalayıp aracıyla ezerek öldürdü. Gelen son bilgiler ise olayı daha da derinleştirdi.

Olay, Mahmutlar Mahallesi’nde bir otelin yakınında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, aracında dolar ve euro dolu bir çanta taşıyan Ukraynalı turist, apart oteline dönerken plakasız bir motosikletle yolu kesilen iki kişi tarafından durduruldu. İddiaya göre, şüpheliler silah göstererek aracın camını açmasını istediler. Ukraynalı turist bunu yapmayınca şüpheliler silahın kabzasıyla camı kırıp çantayı almak istediler.

Ukraynalı turist çantayı vermeyince şüpheliler araca bir el ateş edip çantayı kapıp kaçtılar. Ukraynalı turist de aracıyla şüphelilerin peşine düştü. Yaklaşık 100 metre sonra motosikletli şüphelileri yakalayan turist, aracıyla motosiklete çarparak şüphelilerin ölümüne neden oldu.

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, motosikletli şüphelilerin kimliklerinin henüz tespit edilemediğini ve hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Jandarma ekipleri olay yerinde bir tabanca ve bir boş kovan buldu. Gözaltına alınan Ukraynalı turistin ifadesi alınırken, iki şüphelinin cenazesi ise morga gönderildi.

Bir görgü tanığı, “Silah sesleri duyduktan sonra motosikletli şüphelilerin kaçtığını, ardından gelen otomobilin de motosiklete çarpıp durduğunu gördüm. Otomobil de inşaat alanının içine girmişti” diye konuştu.

Antalya’nın Alanya ilçesinde kendisini silah zoruyla gasp eden motosikletli 2 şüpheliye aracıyla çarparak ölümlerine neden olan Ukraynalı turist ile hayatını kaybeden gasp şüphelileriyle bağlantısı olduğu ileri sürülen 1 kişi gözaltına alındı. 2 şüpheliye aracıyla çarparak ölümlerine neden olduğu için gözaltına alınan D. C. ile hayatını kaybeden gasp şüphelileriyle bağlantısı olduğu ileri sürülen 1 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Alanya Adliyesi’ne sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsmail Kartal'dan Adana Demirspor maçında beklenmeyen tercih

İsmail Kartal'dan Adana Demirspor maçında beklenmeyen tercih