Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Babasını öld*rdü p*rçaladı yaktı dereye attı!

Babasını öld*rdü p*rçaladı yaktı dereye attı!

Edirne'nin Süloğlu ilçesinde yaşanan d*hşet verici olayda bir oğul, babasını öld*rdü. Daha sonra babasının cansız bedenine yaptıkları k*n dondurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Babasını öld*rdü p*rçaladı yaktı dereye attı!
KAYNAK: İHA

Edirne’nin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı köyünde meydana gelen korkunç olayda, 27 yaşındaki Canberk Yalçın, babası Şerif Yalçın’ı (58) tabancayla vurduktan sonra c*sedini baltayla parçalayıp yaktı. Ardından dere yatağına attığı c*sedin bulunması için jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

C*nayeti İşledi, Jandarma ile Arama Çalışmalarına Katıldı

Babasını öld*rdükten sonra c*sedini yok etmeye çalışan Canberk Yalçın, olaydan sonra babasının kaybolduğunu iddia ederek jandarmaya ihbarda bulundu. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, kayıp ihbarı üzerine geniş çaplı bir arama başlattı. Cani evlat, arama çalışmalarında da yer alarak dikkat çekmemeye çalıştı. Ancak ekiplerin yoğun çalışmaları ve mezarlık bölgesinde yaptıkları araştırma sonucunda zanlı, şüpheli hareketleriyle dikkat çekti.

Jandarma Dikkatiyle Yakalandı

Jandarma ekipleri, titizlikle yürüttükleri çalışmalar ve elde ettikleri istihbarat sayesinde Canberk Yalçın’ı gözaltına aldı. Saha çalışmaları sonucu, Şerif Yalçın’ın c*sedi dere yatağında parçalanmış halde bulundu. Ceset, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Gözaltına alınan Canberk Yalçın ve eşi, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Cani evlat, kan donduran c*nayeti ve soğukkanlı tavırlarıyla d*hşete düşürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esra Erol’da Betül’ün Beddua Ettiği Eski Eşi Veysel Ölü Bulundu

Esra Erol’da Betül’ün Beddua Ettiği Eski Eşi Veysel Ölü Bulundu