Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Babasını Öld*rüp Parç*layan C*ni Evlat Arama Çalışmalarına Katılmış

Babasını Öld*rüp Parç*layan C*ni Evlat Arama Çalışmalarına Katılmış

Edirne'de babasını öldürdükten sonra cesedini parçalayıp ormanda yakan şahıs, cin*yetin ardından babasını arama çalışmalarına katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Babasını Öld*rüp Parç*layan C*ni Evlat Arama Çalışmalarına Katılmış
KAYNAK: İHA

Edirne’nin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı köyünde, babasını öldüren Canberk Yalçın’ın soğukkanlı planı tüm Türkiye’yi şoke etti. 27 yaşındaki Yalçın, önce babası Şerif Yalçın’ı tabancayla öldürdü, ardından ces*di banyoda balta ile parç*lara ayırarak ormanlık alanda yaktı. Daha sonra dere kenarına bıraktığı ces*t parç*larını jandarmaya ihbar eden cani evlat, babasını arama çalışmalarına katıldı.

'Babam kayboldu' diyerek ihbarda bulundu

Canberk Yalçın, cinayeti işledikten birkaç saat sonra Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı’nı arayarak babasının kaybolduğunu bildirdi. İhbar sonrası olay yerine gelen ekiplere, babasının kaybolduğunu iddia eden Yalçın, arama çalışmalarına da katılarak jandarmaya yardım etmeye çalıştı. Ancak tavırları ve söyledikleri jandarma ekiplerinin dikkatini çekti.

Şüpheli tavırları dikkat çekti

Yalçın, ekiplerin babası Şerif Yalçın’ı aradığı sırada, onları sürekli farklı bölgelere yönlendirdi. Özellikle mezarlık çevresinde arama yapılmasını isteyen cani evladın bu şüpheli davranışları, jandarma ekiplerinin gözünden kaçmadı. Titizlikle sürdürülen araştırmalar ve incelemeler sonunda, babanın ces*di dere kenarında bulundu.

Cani evlat gözaltına alındı

Jandarma ekipleri, olayın detaylarını araştırırken, Canberk Yalçın'ın cinayeti işlediği anlaşıldı. Gözaltına alınan Yalçın, Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü ve burada sorgulandı. Ardından Edirne Adliyesi'ne sevk edilen cani evlat, yargı önüne çıkarılmak üzere teslim edildi.

Ces*t otopsi için İstanbul’a gönderildi

Şerif Yalçın'ın parç*lanmış ces*di, jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının denetiminde bulunduğu yerden alınarak, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Güzellik Kozmetik Fuarı Açılışta Büyük İlgi Gördü

Antalya Güzellik Kozmetik Fuarı Açılışta Büyük İlgi Gördü