Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Müteahhit Çıldırdı! İstanbul'da Kaçak Katın Üstüne Gecekondu Yaptılar

Müteahhit Çıldırdı! İstanbul'da Kaçak Katın Üstüne Gecekondu Yaptılar

İstanbul'da kaçak katın üstüne yapılan kaçak inşa görenleri şok etti. 4 katlı binada inşa edilen kaçak katın üzerine bir kaçak kat daha çıkıldığını gören vatandaşlar deprem riskine dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müteahhit Çıldırdı! İstanbul'da Kaçak Katın Üstüne Gecekondu Yaptılar
KAYNAK: İHA

Fatih'te bulunan 4 katlı bir binada inşa edilen kaçak katın üzerine bir kaçak kat daha eklenmesi, bölgedeki vatandaşları şaşkına çevirdi. İki ayrı kaçak yapı aynı binada olması, riskleri artırırken, çevredeki insanların endişelerini de artırdı.

Olay Yaratan Bina

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısındaki 4 katlı bina, üzerine eklenen ikinci kaçak katla dikkatleri üzerine çekti. Bina sakinlerinin kaçak yapıları artırması, deprem riskini ve yıkım riskini de beraberinde getiriyor.

Vatandaşlar Endişeli

Çevrede yaşayan insanlardan Eyüp Ekşi, İstanbul genelinde kaçak yapılaşmanın hızla arttığını ve yetkililerin bu konuya gereken önemi vermediğini belirtti. Ekşi, "Binaların durumu sürekli kötüleşiyor, su baskınları oluyor, her taraf çökmeye yüz tutuyor. Bu durumun önemsenmesi ve çözüm bulunması gerekiyor" dedi.

Deprem Riski Artıyor

Deprem riskine karşı alınması gereken önlemlere dikkat çeken Hüseyin Korkut, insanların kaçak kat ilavesi yaparak riski artırdığını ve bu durumun deprem anında büyük yıkımlara neden olabileceğini ifade etti. Korkut, "Bu kaçak yapılar depremde ciddi yıkımlara neden olacak, bu konuda ciddi önlemler alınmalı" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Serik’te VİP Araç ile Motosiklet Çarpıştı!

Antalya Serik’te VİP Araç ile Motosiklet Çarpıştı!