Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Mardin'de Bir Şahıs Arı Sokması Sonucu Hayatını Kaybetti

Mardin'de Bir Şahıs Arı Sokması Sonucu Hayatını Kaybetti

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde, ağaç kovuğundan bal alırken arı sokması sonucu 54 yaşındaki Burhan Gündüz hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mardin'de Bir Şahıs Arı Sokması Sonucu Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde, ağaç kovuğundan bal alırken arı sokması sonucu 54 yaşındaki Burhan Gündüz hayatını kaybetti. Olay, bölgedeki doğa severleri üzüntüye boğdu.

Olay, 20 Eylül Cuma günü, Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı kırsal Kemerli köyünde meydana geldi. 54 yaşındaki Burhan Gündüz, arkadaşlarıyla birlikte doğa yürüyüşü yaparken, ağaçlık alanda arıların yuva yaptığını fark etti.

bal alma girişimi

Gündüz, arıların ürettiği balın tadına bakmak için ağaç kovuğundan bal aldı. Ancak, balın içinde gizlenmiş bir arı, Gündüz'ün diline soktu. Bu beklenmedik durum, Gündüz’ün aniden fenalaşmasına yol açtı.

sağlık ekiplerinin müdahalesi

Arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Gündüz, ambulansla Mazıdağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Gündüz kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

bölgedeki tepkiler

Olay, bölgedeki halk arasında büyük bir üzüntü yarattı. Doğayı sevenlerin bu tür kazaların önlenmesi için daha dikkatli olması gerektiği vurgulanıyor. Ayrıca, arı sokmalarına karşı alerjisi olan kişilerin, doğada bulunurken ekstra önlem almaları gerektiği hatırlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail’in Beyrut’ta Gerçekleştirdiği Hava Saldırısında Ölü Sayısı 45

İsrail’in Beyrut’ta Gerçekleştirdiği Hava Saldırısında Ölü Sayısı 45