Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş 14 Yaşındaki Erkek Çocuğuna Etek Giydirdiler! Cezasız Kalmadılar!

14 Yaşındaki Erkek Çocuğuna Etek Giydirdiler! Cezasız Kalmadılar!

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 14 yaşındaki erkek çocuğunun zorla etek giydirilerek görüntülerinin çekildiği skandal olayda,8 kişi gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
14 Yaşındaki Erkek Çocuğuna Etek Giydirdiler! Cezasız Kalmadılar!
KAYNAK: İHA

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yaşanan skandal olayda, 14 yaşındaki bir erkek çocuğunun giysileri zorla çıkarılıp etek giydirilerek görüntülerinin çekildiği iddiasıyla 5'i çocuk 8 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan üçü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın Detayları

Olay, dün Tekkeköy ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki Y.T.A. isimli çocuk, kız arkadaşının görüntülerini sosyal medyada paylaştığı gerekçesiyle bir grup tarafından alıkonuldu. Zorla giysileri çıkartılan ve etek giydirilen Y.T.A.'nın bu esnada görüntüleri çekildi. Durumu ailesine bildiren Y.T.A.'nın şikayeti üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

Gözaltılar ve Yasal Süreç

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, 18 yaş üstü M.B. (19), D.U. (18) ve M.Y. (18) Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ayrıca, yaşları 16-17 arasında değişen 5 çocuk ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekiplerince yakalandı.

Mahkeme Kararı

Gözaltına alınan 8 kişi, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarılan M.B., D.U. ve M.Y. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Yaşları küçük olan diğer 5 şüpheli ise haftada 3 gün imza atma şartıyla adli kontrol altında serbest bırakıldı.

Sosyal Medyada Tepkiler Büyüyor

Olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve büyük tepki çekti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur’da Beyin Ölümü Gerçekleşen Genç 4 Hastaya Umut Olacak

Burdur’da Beyin Ölümü Gerçekleşen Genç 4 Hastaya Umut Olacak