Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Samsun'da Genç Kadından Acil Yardım Talebi: "Ölmemiz Mi Gerekiyor?"

Samsun'da Genç Kadından Acil Yardım Talebi: "Ölmemiz Mi Gerekiyor?"

Samsun'da 3 çocuk annesi Songül Özker, kız kardeşinin eski nişanlısının sürekli tehditlerine maruz kaldıklarını belirterek yardım istedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Samsun'da Genç Kadından Acil Yardım Talebi: "Ölmemiz Mi Gerekiyor?"
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Songül Özker (32), can güvenliğinin olmadığı gerekçesiyle Samsun Adliyesi'ne giderek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Özker, kardeşi Yeter Özker (31) ile ilgili yaşanan olayları aktararak, durumlarının ciddiyetine dikkat çekti.

Songül Özker, kardeşinin 14 Ağustos’ta evlenmek üzere düğün tarihi belirlediği nişanlısı K.B. (38) tarafından şiddet gördüğünü ve bu nedenle ayrıldığını ifade etti. Kardeşi ayrıldıktan sonra tehditler almaya başladığını ve Samsun’u terk etmek zorunda kaldığını belirtti. Özker, K.B.'nin ayrılmalarından dolayı kendilerini sorumlu tuttuğunu ve sürekli tehdit ettiğini söyledi.

Tehdit ve Şiddet Olayları

Songül Özker, kardeşinin K.B. tarafından Kurtuluş adında bir erkeğin araçla kaçırıldığını ve silah kabzasıyla kafasından yaralandığını aktardı. Kardeşinin, bu olaydan sonra araçtan atlayarak canını kurtardığını belirtti. Özker, şahıs hakkında defalarca polise ve savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ancak K.B.'nin ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldığını ifade etti.

Can Güvenliği ve Uzaklaştırma Kararı

Songül Özker, can güvenliklerinin olmadığını ve 3 aydır evden dışarı çıkamadıklarını belirtti. "Şahıs, koruma ve uzaklaştırma kararı alınmasına rağmen, dün gece evimin önündeki aracıma başka bir araçla geri geri gelip çarparak zarar verdi," dedi. Özker, bu süreçte işe gidemediğini ve çocuklarının da okula gidemediğini dile getirdi.

Acil Yardım Talebi

Songül Özker, yetkililere seslenerek, “Bu şahsın tutuklanması için ölmemiz mi lazım? Yetkililerden yardım istiyorum. Sesimin duyulmasını istiyorum. Bugün yine savcıya suç duyurusunda bulundum. Adalet istiyoruz,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık Bakanlığı'ndan Sıla Bebeğin Öl*müne İlişkin Açıklama

Sağlık Bakanlığı'ndan Sıla Bebeğin Öl*müne İlişkin Açıklama