Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İstanbul'da 6 Milyon TL Değerinde Kuyumcu Soygunu: 9 Tutuklama!

İstanbul'da 6 Milyon TL Değerinde Kuyumcu Soygunu: 9 Tutuklama!

İstanbul’un Kartal ve Pendik ilçelerinde iki ayrı kuyumcudan toplamda 6 milyon TL değerinde altın ve ziynet eşyası çalan 9 şüpheli tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 28 Ağustos 2024 tarihinde Pendik ilçesi Doğu Mahallesi'ndeki bir kuyumcudan 5 milyon TL değerinde altın çalındığına dair ihbar alarak çalışma başlattı. 15 Eylül 2024 tarihinde ise Kartal ilçesi Cevizli Mahallesi'nde bulunan başka bir kuyumcudan 1 milyon TL değerinde ziynet eşyasının çalındığı bildirildi. Toplamda 6 milyon TL'lik soygun gerçekleştiren şüpheliler, kısa sürede güvenlik kameraları yardımıyla tespit edildi.

Hırsızlık Anları Kameralara Yansıdı

Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, şüphelilerin kuyumcu dükkanlarına girerek altın ve ziynet eşyalarını saniyeler içinde çuvala doldurdukları ve hızla kaçtıkları görüntüler tespit edildi.

10 Şüpheli Gözaltına Alındı, 9'u Tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüpheli olarak belirlenen 10 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon sırasında 3 ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 9'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis Çalışmaları Devam Ediyor

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve olası bağlantıların araştırıldığını belirtti. Hırsızlık olaylarının ardından emniyet birimleri, benzer olayların önlenmesi amacıyla güvenlik tedbirlerini artırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da 5 katlı bina yıkılırken yan apartmana devrildi

Hatay'da 5 katlı bina yıkılırken yan apartmana devrildi